Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@prodigium: Iso E Super jest podstawą i składnikiem ogromnej ilości perfum, więc na pewno większość osób miało z tym doświadczenia. To jest składnik, który przyjemniej pachnie w powietrzu niż wąchając bezpośrednio ze skóry.

Łącznie z Ambroxanem (Molecule 02) można zastosować zasadę pareto dla perfumiarstwa, tzn. te dwa składniki (osobno lub razem) znajdują się w 80% znanych perfum. Często kelnerzy, czy osoby które nie mogą pachnieć mocno z jakichś względów właśnie oblewają
  • Odpowiedz
@prodigium: raz wachalem w Notino i niestety nic nie poczułem ¯\_(ツ)_/¯. Gdyby to był blind buy bym miał zdziwko. Ale z drugiej strony wachalem wtedy inne zapachy. Muszę kiedyś kupić odlewke i w spokoju zrobić wieczorem globala w domu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Slejpnir w notino jest za dużo zapachów a 01 potrzebuje chwilę czasu i pachnie eterycznie. Dlatego zrobiłem tak jak napisałeś i opisałem swoje wrażenia żebyś nie musiał tracić pieniędzy na odlewkę ;). Pzdr
  • Odpowiedz
@prodigium: używam od lat i jest to dla mnie absolutny must have na lato w mojej kolekcji. Za żaden inny zapach nie zebrałem tylu komplementów i pozytywnych reakcji. Jak dla mnie on pachnie jakimś drewnem, świeżością i czystością. Niestety niektórzy nie czują go wcale¯_(ツ)_/¯ ja dla odmiany mam tak z ambroxanem. Najbardziej lubie go solo ale używałem go z powodzeniem w połączeniu np z Loewe7 albo Paul Smith London. Próbowałem
  • Odpowiedz