@Mutare_mundi: Nie wiem Mirku, nie używałem nigdy tindera do randkowania. Randkowanie powinno zostać w strefie face to face. Dziś widać na zachodzie jak młode kobiety nie są przystosowane do odpowiadania na pytania w realu od obcych którzy je podrywają, uważają że pierw trzeba wystalkować na społeczościówce i dopiero podryw. Tinder z założenia jest jak sklep obuwniczy, masz towar na półkach i wybierasz kogo chcesz nadziać na lagę. Ale ludzie zaczęli
@przegryw162cm: W każdym razie patrząc po opisach, tinder tutaj i tam niewiele się różni. Oczywiście pewnie istnieją różnice kulturowe, same w sobie, to, że są otwarci itd. Dygresja Na żywo spotkałem tylko trójkę amerykan (niezależnie) i dla mnie to całkowicie inne światy jeśli chodzi o otwartość my a oni.
źródło: comment_1641678157u1xQSeZ0r6FUxBqX0Z8PS8.jpg
PobierzTinder z założenia jest jak sklep obuwniczy, masz towar na półkach i wybierasz kogo chcesz nadziać na lagę. Ale ludzie zaczęli
To, że podryw face to face pada to fakt, jednak akurat nie uważam, że taki koniecznie musi być (na starcie).
Dygresja
Na żywo spotkałem tylko trójkę amerykan (niezależnie) i dla mnie to całkowicie inne światy jeśli chodzi o otwartość my a oni.
@Mutare_mundi tak tu mam podobne doswiadczenia