@Cierniostwor Podążając tym tropem, to bogaci i wpływowi też powinni mieć większe obciążenia i xaobowiazania niż mniej majętna część społeczeństwa. To może czas wprowadzić 75% podatek dla najbogatszych?
@Cierniostwor: czyli z racji tego że jest duży można łamać jego regulamin a on nie może z tym nic zrobić? Od jakiego przychodu zaczyna się takie traktowanie podmiotu gospodarczego?
W pewnym momencie te prywatne firmy zdobywają taki zakres władzy, że traktowanie ich jak restauracji czy innych "zwykłych" prywatnych firm jest błędne.
@Cierniostwor: to jest właśnie to co różnego rodzaju "lewaki" próbują tłumaczyć kucom od lat Koncentracja kapitału to normalne zjawisko w kapitalizmie, przewaga tych z dużym kapitałem systematycznie rośnie na rynku.
Sytuacja bawi, bo miłośnicy paróweczkwoego kapitalizmu doświadczyli na własnej skórze jego negatywnych skutków
@durielek2: Ciekawe, czy kiedyś zacznie docierać do ludzi, że bipolarny podział polityczny na "lewaków" i "prawaków" służy obecnie tylko i wyłącznie łatwiejszemu napuszczaniu na siebie ludzi mniej inteligentnych. Może kiedyś niektórym udałoby się wyjść poza ten schemat i spróbować poszukać wspólnych celów i dla odmiany coś zbudować, zamiast tylko rzucać w siebie gównem.
@Cierniostwor: K-----------a. To wy jesteście wolnościowi czy chcecie tych lewackich regulacji rynku, zdecydujcie się. Może czas jednak zmienić stronę i przemalować się na socdem?
@Cierniostwor: zgodnie z teorią korwina, niezadowoleni uzytkownicy prz3niosa sie na inne platformy. W sprawie likwidacji konta konfy należy wstrzymać się od głosu :]
To może czas wprowadzić 75% podatek dla najbogatszych?
Od jakiego przychodu zaczyna się takie traktowanie podmiotu gospodarczego?
@Cierniostwor: to jest właśnie to co różnego rodzaju "lewaki" próbują tłumaczyć kucom od lat
Koncentracja kapitału to normalne zjawisko w kapitalizmie, przewaga tych z dużym kapitałem systematycznie rośnie na rynku.
Sytuacja bawi, bo miłośnicy paróweczkwoego kapitalizmu doświadczyli na własnej skórze jego negatywnych skutków
Do prawaczkoe dociera to o czym lewica grzmi od dekad xD
Wy w sensie kto?
Ja jestem ich wyborcą i zgadzam się z fb
Nie potrzeba żadnych "lewackich" regulacji.
Jak widzisz ba swiecie tylko lewakow i prawakow to wspolczuje, rozeznanie niczym tvp
W sprawie likwidacji konta konfy należy wstrzymać się od głosu :]
To ludzie muszą się ogarnąć i zaczac myśleć samodzielnie. Kanałów komunikacji są dziesiątki.
Mam wrażenie że ludziom się po prostu na fejsie podoba. Taki serwis wybrali i kto niby teraz ma im go na siłę zmieniać?