Wpis z mikrobloga

W pewnym momencie te prywatne firmy zdobywają taki zakres władzy, że traktowanie ich jak restauracji czy innych "zwykłych" prywatnych firm jest błędne.

@Cierniostwor: to jest właśnie to co różnego rodzaju "lewaki" próbują tłumaczyć kucom od lat
Koncentracja kapitału to normalne zjawisko w kapitalizmie, przewaga tych z dużym kapitałem systematycznie rośnie na rynku.

Sytuacja bawi, bo miłośnicy paróweczkwoego kapitalizmu doświadczyli na własnej skórze jego negatywnych skutków
  • Odpowiedz
@durielek2: Ciekawe, czy kiedyś zacznie docierać do ludzi, że bipolarny podział polityczny na "lewaków" i "prawaków" służy obecnie tylko i wyłącznie łatwiejszemu napuszczaniu na siebie ludzi mniej inteligentnych. Może kiedyś niektórym udałoby się wyjść poza ten schemat i spróbować poszukać wspólnych celów i dla odmiany coś zbudować, zamiast tylko rzucać w siebie gównem.
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: K-----------a. To wy jesteście wolnościowi czy chcecie tych lewackich regulacji rynku, zdecydujcie się. Może czas jednak zmienić stronę i przemalować się na socdem?
  • Odpowiedz
  • 0
@Bubbo Jestes upośledzony?
Ja jestem ich wyborcą i zgadzam się z fb

Nie potrzeba żadnych "lewackich" regulacji.

Jak widzisz ba swiecie tylko lewakow i prawakow to wspolczuje, rozeznanie niczym tvp
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: FB ma tylko tyle władzy ile ludzie sami mu dają. Nikt nie ma obowiązku z niego korzystać i można szczęśliwie żyć nie korzystając.

To ludzie muszą się ogarnąć i zaczac myśleć samodzielnie. Kanałów komunikacji są dziesiątki.

Mam wrażenie że ludziom się po prostu na fejsie podoba. Taki serwis wybrali i kto niby teraz ma im go na siłę zmieniać?
  • Odpowiedz