Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wajdzio: prędzej historia wyssana z palca niż fakt XD Pamiętam jak kupowałem za PO odtwarzać mp3 za 400pln a teraz dzięki PiSowi mogę kupić taki bez nadszarpnięcie domowego budżetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wajdzio: Widzę, że wykopki od kilku tygodni mają nowego bożka, pewnie dla wielu nie byłby już taki fajny gdyby wiedzieli, że Dedek był kapusiem SB, który donosił na kolegów ze studiów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na plus można mu zapisać jedynie to, że nie tworzył jakichś łzawych historyjek jak zdecydowana większość takich osób (jak to strasznie był do tego zmuszany) tylko wprost powiedział, że brał za
  • Odpowiedz
@michal_0107: Sam się do tego przyznał jak wyciekły dokumenty.
https://rozrywka.dziennik.pl/plotki/artykuly/515960,sb-wspolpraca-jerzy-zelnik-maciej-damiecki-znani.html

Z dokumentów wynika, że Dedek donosił między innymi na Jerzego Gudejkę, Krzysztofa Kolbergera i Piotra Grabowskiego. Za współpracę pobierał wynagrodzenie pieniężne.....

Byłem TW. Pamiętam, że miałem pseudonim "Papkin". Nie zamierzam walczyć z faktami. Zrobiłem podłą i nikczemną rzecz i nie będę szukał dla siebie usprawiedliwienia. To był przejaw jakiegoś mojego cwaniactwa. Dziś uważam, że była to najbardziej obrzydliwa rzecz, jaką
  • Odpowiedz
@ediz4: słabe, ale przynajmniej się z tym nie kryje. Z drugiej strony to i tak lepsze niż być komunistycznym prokuratorem i nadal pełnić funkcje publiczne…
  • Odpowiedz