@Graner: A najlepsze jest w tym to, że tam jest napisane, kochani na podkoszulce weź pigułkę. Moja mama się pyta o co tam chodzi? Mówię weź pigułkę, zobaczysz! Jadą! Jadą! Jadą!
Nagrała mu sie przypadkiem nawijka w trakcie seta i stwierdził że jest dobra ją wyda?
@6182: Takie były czasy że jak DJ był dobry to p-------ł w trakcie różne takie w stylu "jadą świry jadą" gdzie świry to pomarańczowe budowlane kamizelki ( ͡~ ͜ʖ͡°) i przy sprężynce coś tam było jeszcze standardem. Na takich baletach byłem ze dwa razy bo to nie moje gusta ale
Całe szczęście, że pozytywne emocje się lepiej sprawdzają niż negatywne bo boję się nawet pomyśleć co by było, gdyby farmienie negatywnego contentu było opłacalne.
źródło: comment_1641181233JQYpFtNKiBSrMK0FwuCDhz.jpg
Pobierz"Mama wysłała hazela do sklepu po ser biały
Kupił ŻÓŁTY
dlaczego? DLACZEGO?
BO NIE MA BIAŁEEEEGO" umcyk ymcyk umcyk
A najlepsze jest w tym to, że tam jest napisane, kochani na podkoszulce weź pigułkę. Moja mama się pyta o co tam chodzi? Mówię weź pigułkę, zobaczysz! Jadą! Jadą! Jadą!
@Cziken1986: lol
@6182: Takie były czasy że jak DJ był dobry to p-------ł w trakcie różne takie w stylu "jadą świry jadą" gdzie świry to pomarańczowe budowlane kamizelki ( ͡~ ͜ʖ ͡°) i przy sprężynce coś tam było jeszcze standardem.
Na takich baletach byłem ze dwa razy bo to nie moje gusta ale