Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W głowie miałem tylko dwie myśli, wreszcie ten dzień, to koniec.

@Lubder: Tak po prostu? Przecież miałeś dziewczynę, pracę, a jednak taka myśl się pojawiła...

Co ją wywołało?
  • Odpowiedz
Niestety dość szybko zaczęły się sprzeczki, za dużo jestem w pracy, nie mogę poświęcać się moim zainteresowaniom, dlaczego odwiedzam siostrę/rodziców/psa. Dziewczyna, która nie robiła NIC w mieszkaniu, gotowanie, pranie, sprzątanie na mojej głowie, nie pracowała, więc szybko wspólne rachunki stały się moim problemem

@Lubder:
Atreyu - > Niestety dość szybko zaczęły się sprzeczki, za dużo jestem w pracy, nie mo...

źródło: comment_1641096910x7m3qktC0IIfoBLuMSrUNy.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@ExitMan: podobna mysl, chociaż nie aż tak intensywna towarzyszyła mi prawie cały czas. może to ją tylko maskowało, problemów prywatnych było mnóstwo mimo tego. Ale gdy się obudziłem tamtego dnia to spokój w głowie nie do opisania.
  • Odpowiedz
@elerbas: jasna sprawa. Ważniejsza jest dla mnie sama historia i zdolność do napisania tego, co się wydarzyło. Myślę, ze dokończenie tego obecnie byłoby irracjonalne. Szanse na wyjście z tego były nikłe, 2-3 milimetry od uszkodzenia kręgosłupa, skomplikowane operacje, wiele w moim podejściu do życia się zmieniło, byłoby to również jeszcze bardziej krzywdzące dla każdego kto mi pomógł. Czasami wraca do mnie myśl, ze mam tutaj coś do zrobienia i chciałbym
  • Odpowiedz
gdybym nie był takim debilem

@Lubder: to nie ty jesteś debilem w tej historii, ziom. Twoi rodzice nie dali ci cienia szansy na wyrośnięcie na szczęśliwą osobę. Twoje późniejsze zadawanie się z nieodpowiednimi osobami i pozwalanie im na pewne rzeczy to tylko konsekwencja tego, co się działo w twoim domu. Życzę zdrowia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@Lubder:
1. Jak to jest możliwe że pociąg cię nie wykończył? To chyba tylko stałeś przy krawędzi torów i się od niego odbiłeś, a nie pod niego rzuciłeś
2. Jak ty 2 lata temu miałeś telefon z USB c to ty zwykły Oskarek jesteś
  • Odpowiedz