Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

sam sie lapie za głowę, mocno pomogły wtedy anonimowe mirki wrzucające podobne problemy ze swoimi partnerkami

@Lubder: Trochę szokujące. Ciekawe ilu ludziom wpisy na Mirko pomogły w podjęciu takiej decyzji. Przecież takie treści to często trollowanie.
  • Odpowiedz
Zmusiłem się aby zadzwonić do poradnii w moim mieście, jednak powiedziano mi że nie bardzo mają terminy, trzeba czekać kilka miesięcy. Powiedziałem, że mogę nie doczekać. Zadzwoniłem również do poradnii w mieście obok, ale "w mieście X także jest poradnia proszę tam dzwonić". Na szczęście z pomocą przyszła prywatna opieka psychologiczna.

@Lubder: Jak ktoś mi powie, że w polsce jest darmowa opieka medyczna to go wyśmieję. Nie dość, że płaci
  • Odpowiedz
@Lubder: Pewnie mnie wysiejesz,ale ta pielęgniarka z innego oddziału,której nie mogłeś namierzyć,że tam pracuje to mógł być twój anioł stróż :) normalnie jak w filmach…

• Odpowiedz
@Lubder: inni nawet połowy rzeczy nie mieli co ty z dziewczyną na czele/pracą, mają ogromne problemy, a ty od tak idziesz walić samobója.

Ludzie są niesamowici. Nie rozumiem jak totalne wraki, ludzie którym nic nie wychodzi i nie mają nic, nie robią samobója, a zdaje się, że ludzie ogarnięci ot idą się zabić.

Teraz pewnie nie masz dziewczyny i resztę życia spędzisz z rodzicami. Współczuję
  • Odpowiedz
@musialmi: Piszesz to jako normik czy przegryw? Bo jednak większość normików neguje jako przyczynę złe warunki rozwoju, bo niby od ukończenia 18 lat jesteśmy odpowiedzialni sami za siebie, a przeszłość nie ma znaczenia.
  • Odpowiedz
@Lubder Oskar miał dziewczynę i znajomych ale uznał że życie mu się znudziło to rzucił się pod pociąg

Gdybym był w twojej sytuacji to codziennie dziękował bym Bogu za kolejny dzień życia
  • Odpowiedz