Wpis z mikrobloga

@CyrekLax ehhh piękne E34, marzenie :) Ogólnie to każde BMW z serii M dobrze trzymają cenę i to będzie chyba tylko rosnąć. Ostatnio tutaj pewien Mireczek chwalił się spełnieniem marzeń, E36 M3 kosztowala go niecałe 100k złotych.
  • Odpowiedz
@CyrekLax: żaden. Nie wiem skąd te mity o tym że auto to inwestycja, o ile serio nie masz na prawdę jakiegoś białego kruka który na dodatek ma wartość kolekcjonerką bo też nie wszystkie mają to tak.
Ale samochód który możesz sobie od tak kupić, czy nawet masz więcej niż 1 ofertę w Polsce to zapomnij xd

Chyba że chcesz sobie trzymać na giełdzie klasyków do czasu aż Ci się nie
  • Odpowiedz
Audi 80

@jmuhha: weź nie rób sobie jaj.. wchodziłaś w ogóle w ogłoszenia? audi 80 to tego na potęge jest, stoją od 1000 do 3000 i nikt tego nie kupuje. Większość to już wrastają w ziemie fotki po jakiś wsiach.
  • Odpowiedz
@r5678: Ależ bzdury Pan pleciesz. Jest szereg modeli, których cena w przeciągu ostatnich 10lat wzrosła o 250-300% Zarówno za te w dobrym stanie, jak i te do dłubania. Przykładowo ten z obrazka.
  • Odpowiedz
@CyrekLax: Ale weź pod uwagę to że chcesz to auto sprzedać.. Też Ci mogę znaleźć modele gdzie właściciele wystawiają za chorą kasę ale to się nie sprzedaje po prostu.
  • Odpowiedz
@CyrekLax: Ja stalem przed podobnym dylematem i postawilem na E60 M5. Silnik robiony z pomoca BMW Sauber, V10 w sedanie - takie cos juz nie powstanie.
  • Odpowiedz