Wpis z mikrobloga

Jedyny pewne inwestycje w Polsce na ten moment to chyba tylko BMW serii M w nienagannym stanie. Te najlepsze sztuki realnie schodzą po 120-130k
  • Odpowiedz
@Retoryk: Niestety, panewki trzeba wymieniać, ale o jakiś większych fuckupach w nich nie słyszałem. Jeśli się używa z głową to troche posłuży, a trzeba pamiętać że tam wychodzi 100KM/L silnik wolnossący - więc na robienie tras nie jest nastawiony. Na co dzień nie wyobrażam sobie tym jeździć. Głośne, twarde w c--j, paliwo wychodzi ca. 2zł/km, olej 10L wymiana co 5-8k km.
  • Odpowiedz
@r5678: Niekoniecznie masz racje. Wezmy na przyklad suzuky jimny ktory z drugiej reki byl drozszy niz z salonu. Podobnie chyba jest z yarisem GR?. Ogolnie to masz racje zazwyczaj trzeba kupic cos co jest malym wypustem.
  • Odpowiedz
E30 i E34 z dobrymi silnikami. Już teraz cena leci w kosmos.
Volvo 740, 850 T5 lub R, lub nawet przedliftowa wersja w dobrym stanie.

Sam trzymam 850 z 93 i już miałem kilka propozycji w których wyszedłbym z tym autem na plus.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@CyrekLax: E36 1.6 1997. Jestem przekonany, że ten ekonomiczny i zarzucający dupskiem jak p------y na mokrym samochód będzie tylko szedł w górę, że względu na niskie koszty utrzymania i przede wszystkim ekonomię wynikającą z małego, chociaż jak to w nutrze bywa zwariowanego silnika ze względu na rosnące ceny paliw. W najlepszym roczniku, czyli '97. Na tych felgach. Jedynie w kompakcie.

cichooo - @CyrekLax: E36 1.6 1997. Jestem przekonany, że ten ekonomiczny i zarzucając...

źródło: comment_1640965415oqTyMaWLB0pD8gYtXmhkCG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@CyrekLax: @cichooo: mam popadającego już niestety w gruza (moja wina) właśnie Kompakta 1,6 z 97 roku. W czasie swojej świetności (bez rdzy) tj 3 lata temu dwa razy dostałem ofertę "Idziemy do bankomatu, daję 10k i biorę". Auto w ładnym niebieskimi kolorze, wypolerowane, świecące się jak psu j---a z niebieskim wnętrzem.

Niby g---o - ale takich już nie robią. Ale będę gnoja ratował bo mam go już 6
Foxio - @CyrekLax: @cichooo: mam popadającego już niestety w gruza (moja wina) właśni...

źródło: comment_1640969386QhCGC2l7t2VJuHR4rdrrDM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Foxio: miałem takie 3. Turbo zajebisty samochód. Niestety każdy r------------m, z czego tylko raz z mojej winy xD ten 1.6 to jakiś nadsilnik, możesz mu dawać miodu do oporu a s------l ciągle chce więcej.
  • Odpowiedz