Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

@jutokintumi: algorytmy panie. To nowa religia ludzi biznesu.
Co powoduje, że film zarabia pieniądze? Odpowiednia ilość CGI, tematyka „na czasie”, zwroty akcji (nie za dużo), dobra obsada.
No, chyba, że nie. Ostatnio wysyp takich dobrze obsadzonych gniotów do wyłączenia po 15min.
Film
Komentarz usunięty przez autora
A co do Netflixa, to masz stop procentracji - to zwykla chałturnia, gdzie filmy wytwarza sie tysiącami, według dowolnie źle napisanych scenariuszy, które muszą jedynie pasować do wzorca: słaby biały facet , będący niedojdą życiową lub debilem i