Aktywne Wpisy

niepisowski +137
Jakie filmy możecie oglądać co roku a i tak by się Wam nie znudziły?
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
#kino #film #filmnawieczor #multikino #cinemacity #netflix #hbomax #disneyplus
źródło: temp_file1609455030071207099
Pobierz
SonidoStark +607
Właśnie oglądam wiadomości na TVN - taka propaganda leci o biednych przedsiębiorcach, że dosłownie samo gęste. Niech mi jeszcze jakiś neuropek ma czelność napisać, że to nie jest Republika dla KO.
#kpo
#kpo

Dziala od wczoraj. 43k PLN. Nie mam zamiaru wyplacac minimum przez 4 miesiace.
Kto ciekawy jak bedzie wygladaly zyski/koszty po roku czyli w wigilie 2022r niech plusiue pierwszy komentarz to zawolam za rok.
źródło: comment_1640269178oF0GhFSssQZwGSvVNzAgqF.jpg
PobierzSpoko czy chujnia? Bedzie dobrze czy nie bedzie?
idź sobie
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1640282055ivTNPbHRAfOKogGApiENvw.jpg
PobierzJa 2 miesiące temu zainwestowałem około 15k PLN/95 MH/s. Nic nie wypłacam, do prądu dopłacam ze swoich, a krypto akumuluję i nie zamierzam prędko sprzedawać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Popularny_mis: Ja backplatw zmierzylem termometrem. Teez mam radiatory ale nie wiem w sumie czy przyjlejac czy nie.
Mierzyles hw monitorem czy jak?
@callmemiro
Kalkulator nie bierze pod uwagę oplat jakie Cie czekaja, że co 6msc masz wzrost x2 mocy sieci i że jesteśmy na hossie blisko ATH.
Zysku pewnie nie będzie po odliczeniu wszystkich kosztów fee itp. Ale zabawy i roboty co niemiara, polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tank1991: dla tej karty może i musi x5 ale dal innych pewnie wystarczy mniej. plus napisałeś, że jak ktoś pisze o prądzie to wiadomo, że nie kopał gdzie to jest najważniejszy czynnik opłacalności zaraz po cenie kart.
@Tank1991: no niebyłbym tego taki pewny. chyba, że chodzi ci tylko o eth. Plus nadal: