Aktywne Wpisy
bArrek +68
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +171
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Dziala od wczoraj. 43k PLN. Nie mam zamiaru wyplacac minimum przez 4 miesiace.
Kto ciekawy jak bedzie wygladaly zyski/koszty po roku czyli w wigilie 2022r niech plusiue pierwszy komentarz to zawolam za rok.
Spoko czy chujnia? Bedzie dobrze czy nie bedzie?
idź sobie
Komentarz usunięty przez autora
Ja 2 miesiące temu zainwestowałem około 15k PLN/95 MH/s. Nic nie wypłacam, do prądu dopłacam ze swoich, a krypto akumuluję i nie zamierzam prędko sprzedawać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zabraknie prądu będziemy mieć poważniejsze problemy, ale to tylko takie moje p---------e. Wiem, że ludzie mają to w dupie. Ludzie chcą nowych samochodów, telefonów. Pozostaje mieć nadzieję, że technologia pozwoli nam się uratować, no
@Popularny_mis: Ja backplatw zmierzylem termometrem. Teez mam radiatory ale nie wiem w sumie czy przyjlejac czy nie.
Mierzyles hw monitorem czy jak?
@callmemiro
Kalkulator nie bierze pod uwagę oplat jakie Cie czekaja, że co 6msc masz wzrost x2 mocy sieci i że jesteśmy na hossie blisko ATH.
Zysku pewnie nie będzie po odliczeniu wszystkich kosztów fee itp. Ale zabawy i roboty co niemiara, polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tank1991: dla tej karty może i musi x5 ale dal innych pewnie wystarczy mniej. plus napisałeś, że jak ktoś pisze o prądzie to wiadomo, że nie kopał gdzie to jest najważniejszy czynnik opłacalności zaraz po cenie kart.
@Tank1991: no niebyłbym tego taki pewny. chyba, że chodzi ci tylko o eth. Plus nadal: