Wpis z mikrobloga

• 70
Plot twist do poprzedniego wpisu:

Zamiast się zbierać na lotnisko, siedzę i grzeję tyłek w domu przez najbliższe 10 dni - niebieskiemu wyszedł test negatywny, ale mi pozytywny ()

Jak pech, to pech, święta i sylwester znowu w Anglii... Ku$)#, ja pier&_)(+# (°°

#uk #anglia #covid #smutnazaba #swieta
Ag90 - Plot twist do poprzedniego wpisu:

Zamiast się zbierać na lotnisko, siedzę i g...

źródło: comment_1640230711MafFb4GPUvht2OE7KkAor0.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 9
@little_muffin nie mogłam sobie na to pozwolić, bo musiałam pójść do pracy (gdzie najprawdopodobniej złapałam) :/

@Tranzystor_IGBT Ja nie mam żadnych objawów, ale niech zakażę tym dalej w rodzinie, to wolę nie sprawdzać, jak tam członkowie rodziny 60+ czy 70+ sobie poradzą z covidem i czy też będą tacy "bezobjawowi" :/
  • Odpowiedz
@Ag90: rozumiem. Ja na szczęście mam takie możliwości, ale na twoim miejscu to tylko szczepienie, inaczej bym sobie dała spokój z wyjazdami zagranicznymi. Chociaż wiadomo, że covida to nawet i z zaszczepieniem można złapać, więc też słabo.
  • Odpowiedz
@Ag90: pisałem, że odważna optymistka xD
Ale przykro, że tak wyszło, ja specjalnie nic nie planowałem, bo przewidywałem takie akcje... jeszcze loty masowo kasują teraz.
  • Odpowiedz
@Ag90: zawsze marzyłem aby na jeden dzień zobaczyć jak się żyło w średniowieczu. Obawiam się że będę miał okazję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz