Aktywne Wpisy

NijuGMD +1748
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +31
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

Zamiast się zbierać na lotnisko, siedzę i grzeję tyłek w domu przez najbliższe 10 dni - niebieskiemu wyszedł test negatywny, ale mi pozytywny (╥﹏╥)
Jak pech, to pech, święta i sylwester znowu w Anglii... Ku$)#, ja pier&_)(+# (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#uk #anglia #covid #smutnazaba #swieta
źródło: comment_1640230711MafFb4GPUvht2OE7KkAor0.jpg
Pobierz@Budo Wykrakałeś! :P
@Tino I dalej już nie czytam, bo zrobiłam drugi test i dalej był pozytywny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Drugi test robiłaś w tym samym punkcie? Może sprawdź w innym. Na lotniskach okazuje się, że nikt nie ma wirusów, ale cyk - 150 zł zainkasowane, choć nawet faktury nie chcą wystawić, a koleś przede mną, jakiś Francuz, prychał i ładnie był przeziębiony,
@xVeTx: w sredniowieczu byl wykop?
@Mave: Czemu obrażasz Brytoli? Co oni ci takiego zrobili?