Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1731
Czasami tli się we mnie nadzieja, że ten naród nie jest aż tak glupi, że przyszłość jest w mlodych, że są świadomi życia w pisowskim p---------u i jest szansa na lepsze jutro. Nadzieja we mnie umiera przeglądając gorące wykopu, gdzie średnia wieku użytkowników to jakies 24 lata. Wpisy zbierające po 1000 plusów w sumie pochwalające lex tvn. "Pis jest jaki jest ale tvn jeszcze gorszy!!!" Trzeba być krotkowzrocznym ograniczonym umyslowo cepem by nie widzieć ogromnego zagrożenia dla nas, wszystkich obywateli wynikające z tej ustawy.

Uwaga! Również nie lubię tvnu. Jak widzę dzień dobry tvn i Dorote Weltmaister chlipiąca nad losem Barbary Kurdej Szatan to zbiera mnie na odruchy wymiotne. Mimo wszystko nie chce, żeby pisiory kontrolowały każdą stację telewizyjną w tym kraju. Martwię sie o innych obywateli, tych bardziej podatnych na manipulacje i propagande, czyli jakies 90% tego glupiego społeczenstwa.

I nie, nie można stawiac znaku równości przy #tvpis i tvn xde

#pis #tvn #protest #lextvn
eleganckichlopak - Czasami tli się we mnie nadzieja, że ten naród nie jest aż tak glu...

źródło: comment_16399875880VeJVdg8HQZqO56rKAbal7.jpg

Pobierz
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trololo55: Udało się xD ZSRR zwinął się sam, a kraje satelickie były w stanie się odłączyć głównie dzięki - uwaga uwaga - interesom kapitału amerykańskiego i zachodnioeuropejskiego, który potrzebował rynków zbytu i wspomagał finansowo działania opozycyjne w Europie wschodniej.
  • Odpowiedz
@tour-azore: ostatnimi slowy bo juz nie bedzie mi sie chcialo czytac twoich wypocin:
ja wiem ze tobie sie moze wydawac ze twoja figura retoryczna, nota bene bardzo podobna do konfederacji ktorej jak sam mowiles NIE POPIERASZ!,jest blyskotliwa i inteligentna. chwytanie za pojedyncza slowka i wypaczanie znaczenia w taki sposob zeby osmieszyc tego kto to powiedzial jest bardzo tanim chwytem, i niestety w zadnej dyskusji z kims na wploly ogarnietym nie
  • Odpowiedz
Świat poza wykopem wygląda trochę inaczej, xD

@Warzywo: To prawda, dominujące tutaj od wyborów 2019, wzajemne plusowanie wpisów i komentarzy grupki neuropejskich trolii, nie ma nic wspólnego z realnymi nastrojami społecznymi.
  • Odpowiedz
Przecież ta strona od kilku lat to prawacko-pisowsko-antyszczepionkowy śmietnik

@Warzywo: aha no to fajnie xD polecam sobie przeanalizować komentarze o MN i protestach kobiet z zeszłego roku. Zdecydowanie nie można tu mówić o dominacji którejś z grup, ale jak się ma IQ<30 to trzeba sobie radzić generalizowaniem i szufladkowaniem ludzi, żeby łatwiej było obrazić wszystkich xD
  • Odpowiedz
@tour-azore:

Jakie 30% polaków korzysta z kablówki?

https://www.money.pl/gospodarka/telewizja-naziemna-w-odwrocie-coraz-mniej-osob-z-niej-korzysta-6610850781789056a.html

ile wynosi liczba widzów tvnu wsród osób odbierających telewizję w ramach DVB

Około 3 mln osób w II kwartale 2021. Oczywiście w skali roku jest więcej. Jeżeli twoim najlepszym (a przynajmniej najbardziej przez ciebie wałkowanym) argumentem za niszczeniem wolnych mediów w Polsce jest rozważanie czy stracą do nich dostęp 3 miliony czy może tylko kilkaset tysięcy ludzi to weź się już nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@eleganckichlopak:
A nie mówio?

Cała moja rodzina co mieszka w jednym domu, 5 osób, wszyscy zaszczepieni, ostatnio miała kowida. Ojca srogo przeczołgała choroba. Słabym jeszcze głosem narzeka, że rząd nic nie robi. Co ma robić, pytam? Ojciec: no restrykcje, paszporty.
Oglądają dużo TV, w tym najwięcej
  • Odpowiedz
kontrolowały każdą stację telewizyjną w tym kraju.

@eleganckichlopak: by kontrolować trzeba mieć większość udziałową. Jeżeli polskie prywatne stacje nie posiadają pakietu większości, to i tak nie są polskie.
  • Odpowiedz
@eleganckichlopak: być może ta dysproporcja poglądowa wynika też z tego, że na wykopie jest znikomy procent liberalnych różowych, a sporo fanów konfederacji lub pisu w związku z płcią i wiekiem użytkowników wykopu?
  • Odpowiedz
@Reck: Brawo. Zajeło ci kilka wpisów żeby przyznać to co ja podałem w pierwszym.

Skoro już mamy tą liczbę 3milionów osób, a matematyka trudna rzecz
to dokonam tego superskomplikowanego obliczenia za ciebie.

6.5% (to widzowie tvnu wg. danych za luty 2021) wsród 3.000.000 -
  • Odpowiedz
@sezzart: Panie Doktorze proszę mnie nie obwiniać za swoje błędy.
Pan jako wysokiej klasy specjalista, umysł ścisły, pracujący dla rządu niemieckiego przy skomplikowanych zagadnieniach kryptograficznych - powinien być precyzyjny w swoich wypowiedziach jak szwajcarski zegarek.

A tymczasem robił pan W KAŻDYM WPISIE TRAGICZNE BŁĘDY: merytoryczne, logiczne, gramatyczne, a nawet matematyczne. A ja to tylko wykorzystałem, obnażyłem, pokazałem i wyśmiałem. Zresztą od pewnego momentu już się pan tak bardzo pogubił i podkładał -
  • Odpowiedz
@sezzart:

kurde, szkoda ze chinczyki tego nie wiedza i mysla ze tam tylko rzadowa TV i cenzurowany internet. moze daj im jakos znac?

Hahaha, po prostu w punkt.
  • Odpowiedz
@tour-azore: chyba rozumiem. Ty widzów TVNu (czyli 3 mln osób) przemnożyles przez udział TVNu na rynku xD I to jest ta twoja wielka narodowa matematyka tak? I ty jeszcze innych poprawiasz xDD

Dziękuje za dostarczenie mi śmiechu w ten szary dzień.
  • Odpowiedz