Aktywne Wpisy
mmenelica +361
tak więc @allegro_pl oddajcie mi moje pieniądze za smarta skoro z tego gówna się nie da teraz korzystać
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
waro +37
Uwaga! Również nie lubię tvnu. Jak widzę dzień dobry tvn i Dorote Weltmaister chlipiąca nad losem Barbary Kurdej Szatan to zbiera mnie na odruchy wymiotne. Mimo wszystko nie chce, żeby pisiory kontrolowały każdą stację telewizyjną w tym kraju. Martwię sie o innych obywateli, tych bardziej podatnych na manipulacje i propagande, czyli jakies 90% tego glupiego społeczenstwa.
I nie, nie można stawiac znaku równości przy #tvpis i tvn xde
#pis #tvn #protest #lextvn
@tour-azore: ah no i jak widac nie umiesz nawet czytac :/
ja wiem ze tobie sie moze wydawac ze twoja figura retoryczna, nota bene bardzo podobna do konfederacji ktorej jak sam mowiles NIE POPIERASZ!,jest blyskotliwa i inteligentna. chwytanie za pojedyncza slowka i wypaczanie znaczenia w taki sposob zeby osmieszyc tego kto to powiedzial jest bardzo tanim chwytem, i niestety w zadnej dyskusji z kims na wploly ogarnietym nie
@Warzywo: To prawda, dominujące tutaj od wyborów 2019, wzajemne plusowanie wpisów i komentarzy grupki neuropejskich trolii, nie ma nic wspólnego z realnymi nastrojami społecznymi.
Jedyny argument za tym aby ratować TVN to to żeby mieć kontr-tubę propagandową do TVP
@Warzywo: aha no to fajnie xD polecam sobie przeanalizować komentarze o MN i protestach kobiet z zeszłego roku. Zdecydowanie nie można tu mówić o dominacji którejś z grup, ale jak się ma IQ<30 to trzeba sobie radzić generalizowaniem i szufladkowaniem ludzi, żeby łatwiej było obrazić wszystkich xD
@Warzywo: oo tutaj to już spisek, a jak ktoś powie, że szczepionka to spisek to jest foliarz xD
https://www.money.pl/gospodarka/telewizja-naziemna-w-odwrocie-coraz-mniej-osob-z-niej-korzysta-6610850781789056a.html
Około 3 mln osób w II kwartale 2021. Oczywiście w skali roku jest więcej. Jeżeli twoim najlepszym (a przynajmniej najbardziej przez ciebie wałkowanym) argumentem za niszczeniem wolnych mediów w Polsce jest rozważanie czy stracą do nich dostęp 3 miliony czy może tylko kilkaset tysięcy ludzi to weź się już nie
A nie mówio?
Cała moja rodzina co mieszka w jednym domu, 5 osób, wszyscy zaszczepieni, ostatnio miała kowida. Ojca srogo przeczołgała choroba. Słabym jeszcze głosem narzeka, że rząd nic nie robi. Co ma robić, pytam? Ojciec: no restrykcje, paszporty.
Oglądają dużo TV, w tym najwięcej
@eleganckichlopak: by kontrolować trzeba mieć większość udziałową. Jeżeli polskie prywatne stacje nie posiadają pakietu większości, to i tak nie są polskie.
Skoro już mamy tą liczbę 3milionów osób, a matematyka trudna rzecz
to dokonam tego superskomplikowanego obliczenia za ciebie.
6.5% (to widzowie tvnu wg. danych za luty 2021) wsród 3.000.000 -
Pan jako wysokiej klasy specjalista, umysł ścisły, pracujący dla rządu niemieckiego przy skomplikowanych zagadnieniach kryptograficznych - powinien być precyzyjny w swoich wypowiedziach jak szwajcarski zegarek.
A tymczasem robił pan W KAŻDYM WPISIE TRAGICZNE BŁĘDY: merytoryczne, logiczne, gramatyczne, a nawet matematyczne. A ja to tylko wykorzystałem, obnażyłem, pokazałem i wyśmiałem. Zresztą od pewnego momentu już się pan tak bardzo pogubił i podkładał -
Hahaha, po prostu w punkt.
Dziękuje za dostarczenie mi śmiechu w ten szary dzień.