Aktywne Wpisy
d4wid +264
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
przecietny_facet +28
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
Uwaga! Również nie lubię tvnu. Jak widzę dzień dobry tvn i Dorote Weltmaister chlipiąca nad losem Barbary Kurdej Szatan to zbiera mnie na odruchy wymiotne. Mimo wszystko nie chce, żeby pisiory kontrolowały każdą stację telewizyjną w tym kraju. Martwię sie o innych obywateli, tych bardziej podatnych na manipulacje i propagande, czyli jakies 90% tego glupiego społeczenstwa.
I nie, nie można stawiac znaku równości przy #tvpis i tvn xde
#pis #tvn #protest #lextvn
@tour-azore: tak, to prawie milion polakow. 10x tyle co umarlo na covid. uwazam ze to bardzo duzo
@sezzart: aha no i z tego co widze: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/dvb-t-ogladalnosc-kwiecien-2021-tvp1-polsat-tv-puls-tvp-kobieta, to porownuje czas ogladania danej stacji. nie jest to nijak wymierne bo duzo ludzi wlacza tylko fakty ogladajac ukryte prawdy itp na innych kanalach
Raz: Przypomina mi się mojej świętej pamięci babcia która swego czasu tak samo jak wy teraz biadoliła, że zli ludzie chcą jej zabrać radyjko ojca tadeusza. I nie docierało do niej, że to nie jest technicznie możliwe.
Dwa: Staje mi przed oczami obraz sprzed kilku dni - jak ci wszyscy
Co do realnego zasięgu który w najgorszym wypadku może zostać ograniczony - to dvb (naziemna) - ale tak jak w innym wpisie podałem dane: z tego korzysta 30% odbiorców, z czego tylko 6,5% to widzowie tvn.
O jakich 20% ty mówisz?
@tour-azore: klasyczek, jak ci pokazalem jakie bzdury piszesz to rura zmiekla:)
Nie ma znaczenia jakie programy oglądasz
@dziarol: Czekaj co? Przecież to TVN, a nie TVP grzali temat straków przedsiębiorców xD
Jprdl... nie wierzę.
@tour-azore: czy ty uwazasz ze kazdego stac na nordvpn?
@tour-azore: wiesz ze szyfrowanie tez mozna skopac nie?
@tour-azore: a to zalezy juz od dostawcy i tego jak przeprowadzane sa audyty
znaczy sie gowno sie znasz, ale tak ci sie wydaje?
Rozpiszesz mi równanie z którego wyszło ci że 6% z 30% polaków to 30%?
Nobel czeka
@tour-azore: tak dane usrednione, to dokladnie znaczy ze srednio tvn ma wlaczone 6% telewizorow uzywajacych dvbt. nie uwzglednia to tego ze mozesz miec moment w ktorym tvn wlaczone ma 50% i moment kiedy wlaczone ma 0%. tak wiec gadanie ze dotknie to tylko 6% widzow jest po prostu bzdura
@tour-azore: no ale halo halo. jak ograniczyc twoje prawa?
@tour-azore: urojony przymus sekciarzy obu stron, oni chcieli ograniczen dla nieszczepionych
@tour-azore: aha no i tego tez nie pominalem ale czytanie ze zrozumieniem sie klania
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora