@Zernestuj: szacuneczek dla niego za sceny walki bez dublerów, znajomość uniwersum oraz modulację głosu do niskich tonów. IMHO daje radę i na tle obsady jest mocnym punktem.
@grajkoo: a wywiadzie też mówił, że średnio mu się podoba taka wizja. Jednak właśnie szacunek, że jak piszesz robi co może ze swojej strony, żeby wyszło dobrze
@Zernestuj: miałem dokładnie taką samą opinię po S1. Po obejrzeniu zapowiedzi S1 uważałem, że nie pasuje do tej roli. Po kilku odcinkach S1 był już jasne, że jeśli ktokolwiek tam się stara, to właśnie on. Oglądać S2 czy dać sobie spokój?
@maggotbrain15: pierwszy odcinek jest podobno najlepszy, a potem już tylko gorzej. A jak lubisz książki i gry to będziesz zawiedziony co zrobili ze znanymi i lubianymi postaciami. Ja nie czytałem książek, ani nie grałem w gry i S1 mi się podobał. S2 na razie tylko pierwszy odcinek widziałem
@maggotbrain15: Wątek Geralta jakoś jeszcze idzie oglądać, bo prowadzą to przygodowo, ale aspekty polityczne i loża czarodziejska to intryga dla niezbyt lotnych nastolatków. Takie generycznie wyprodukowane filmidło...
@Zernestuj: @grajkoo: @Konkol: mi go autentycznie szkoda. Typ jest psychofanem Wieska. Jako nerdowi, zwyklemu gosciowi ktory stawia ciezką prace na piedestal musi byc pewnie psychicznie ciezko otoczonym przez tych woke-debili (theyx/theyx) ktorzy maja totalnie na ten produkt wyjabane albo po prostu sa za ciency w uszach ale byli tani i „po linii partii” wiec dostali te robote :/ Pewnie czuje sie jak uczniak w szkole co
@grajkoo @Zernestuj Ja dalej uważam, że jest za ładny do tej roli i to widać. Natomiast wymyślił sobie jak tego Geralta chce zagrać i się tego trzyma. Przy reszcie ekipy to on jest kilka poziomów wyżej.
Mi nie pasuje natomiast GRA, a nie tak jak reszta ma w w sumie wszystko w dupie i obojętne co pokaże.
Najlepsze jest to że Cavill zniżył się do tej amatorszczyzny tylko dlatego że jest fanem Wieśka. Inaczej by to olał bo zapewne miał kilka wiele bardziej lukratywnych propozycji w zanadrzu. Przykre
Najtrudniejsze dla mnie było znalezienie równowagi między wizją showrunnerów, a moją miłością do książkowego pierwowzoru Geralta i wprowadzenie go do koncepcji showrunnerów. To było stąpanie po cienkiej linii. To historia showrunnerów, więc jest to adaptacja. Trudne było dla mnie odnalezienie w tej wizji Geralta, którego znam z książek. (...) Próbowałem odnaleźć w tym wszystkim miejsce Geralta. Wszystkie moje prośby i oczekiwania miały związek z wiernością materiałowi
@Zernestuj: @grajkoo: @Konkol: mi go autentycznie szkoda. Typ jest psychofanem Wieska. Jako nerdowi, zwyklemu gosciowi ktory stawia ciezką prace na piedestal musi byc pewnie psychicznie ciezko otoczonym przez tych woke-debili (theyx/theyx) ktorzy maja totalnie na ten produkt wyjabane albo po prostu sa za ciency w uszach ale byli tani i „po linii partii” wiec dostali te robote :/
źródło: comment_1639918124gDX3vuntK8RyKjHurbPUKP.jpg
PobierzPewnie czuje sie jak uczniak w szkole co
Mi nie pasuje natomiast GRA, a nie tak jak reszta ma w w sumie wszystko w dupie i obojętne co pokaże.
@Konkol: Źródło? Widzę to już któryś raz.
Najlepsze jest to że Cavill zniżył się do tej amatorszczyzny tylko dlatego że jest fanem Wieśka. Inaczej by to olał bo zapewne miał kilka wiele bardziej lukratywnych propozycji w zanadrzu. Przykre
Pewnie czuje sie jak uczniak w szkole co