Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@chianski: a jeszcze zapomnieli o Baku. Silverstone bym tak nie wliczał, bo mimo wszystko tam było trochę winy Maxa i braku jakiegoś popatrzenia w przyszłość
  • 0
@chianski: masz rację 100% winy Hamiltona no proszę Cię XD. Jakby był mądrzejszy to by odpuścił, bo jeden wyścig nic nie zmienił, co więcej gdyby odpuścił to ten sezon byłby skonczonyn w Arabii Saudyjskiej
  • 4
@kamzie: to jest #!$%@? pierwszej wody i ocena po faktach. Ciekawe czy oglądając wyścig przyszło ci do głowy, że Max powinien oddać pozycje bo Hamilton może odwalić akcje której wstydziłby się nawet dzieciak z F2 i w niego się wpieprzyc. Bo tak to wygląda i to jest ten poziom argumentacji, nikt nie powinien się ścigać bo zawsze ten drugi kierowca może zrobić coś głupiego i się rozbić...
@Tasde: Kompletnie się z tym nie zgadzam. Max jechał dużo lepszy sezon niż Lewis a ledwo wygrał te mistrzostwa. Tak w zasadzie w ostatnim wyścigu Lewis został okradziony i nikt nie przekona mnie inaczej, na przestrzeni całego sezonu nie ale w ostatnim wyścigu tak. Max jest piekielnie szybki i ma genialny mental po wyścigu, ale w trakcie nadal jest padaka.

Max na silverstone po sprincie wiedział, że pozycja w wyścigu jest
@kamzie: Ale nie musisz się zgadzać, nie znaczy to że masz rację.

Max jechał dużo lepszy sezon niż Lewis a ledwo wygrał te mistrzostwa

Ledwo wygrał mistrzostwa bo 3 razy bez swojej winy się rozbił tracąc punkty, cud zwany nieogarem Hamiltona uratował go w Baku, ale dalej lepiej by było jakby dojechał na P1 a Hamilton na P3 niż jak obaj zaliczyli DNF
Gdyby nie te DNFy miałby mistrza dawno temu
@Tasde: Widzę, że nadal nie rozumiesz, że jakby nie błędy Maxa, to mistrzostwa byłyby wygrane dużo wcześniej? No ale spoko siedź w swojej bańce, gdzie tylko jeden kierowca ponosi winę a Max jest bezbłędny cały sezon. I nie wiem czemu mi tłumaczysz, że Max miał pecha jak to jest coś co potwierdziłem w pierwszym poście tutaj w tym temacie. Ale nie zmienia to nadal faktu, że w sytuacji na Silverstone Max
@kamzie: Chłopie, wypisujesz idiotyzmy i mi mówisz, że jestem zafiksowany na coś xD
Podaj mi błędy Maxa jak je znasz, bo mistrzostwo musiał rozstrzygać w ostatnim wyścigu przez: pękniętą oponę, Hamiltona na Silverstone i Bottasa na Hungaroringu. Gdyby nie te 3 rzeczy nie byłoby żadnej dyskusji.

W sytuacji na Silverstone Max jest całkowicie bez winy. Wszystkie oceny po fakcie to pieprzenie pod tytułem, że mógł się położyć to by się nie