Aktywne Wpisy
wapiti +38
Do całej tej dyskusji na temat KPO warto dodać, że Konfederacja jako jedyna partia nigdy nie chciała tych pieniędzy. Ponad 3 lata temu, gdy temat dopiero pojawił się w opinii publicznej, nikt nie podnosił, że jest to dług, który przyjdzie nam wszystkim spłacać. W rzeczywistości zaczęliśmy go spłacać jeszcze zanim w ogóle otrzymaliśmy te środki. Już wtedy wiedzieli, że pieniądze zostaną odblokowane dopiero po zmianie rządu, co rzeczywiście miało miejsce. Doskonale też

jmuhha +7
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

Myślę, ze koniec leczenia styknie w granicy 40k. Fuck.
(Żeby nie było, że nie dbam o zęby. Od lat chodzę regularnie, powtarzanie kanałówek, wypełnień, niektórych nawet nie dało się uratować (╥﹏╥))
#zalesie #stomatologia #medycyna
źródło: comment_1639400840Z7RLS2Xblj7ZFpFoy3LmSv.jpg
Pobierz@Rogalove: 0% VAT
Komentarz usunięty przez autora
Czemu stomatologa jest zwolnienia z VATu?
Lwów
jak chcesz to poszukam adresu kliniki gdzie mój brat śmiga ale to będzie więcej słów
Lwów
jak chcesz to poszukam adresu kliniki gdzie mój brat śmiga ale to będzie więcej słów
@Fearaneruial poproszę, w sumie został mi ostatni ząb do leczenia. Teraz najgorsze bo korony i 3 implanty.
@Borealny: Nie da się. Odbudowa i kanałówka nie jest refundowana przez NFZ.
Natomiast przygotowanie zęba do leczenia kanałowego - zatrucie, założenie opatrunku, kwalifikacja do kanałówki - to jest na NFZ.
Kanałowe pod mikroskopem kosztuje 1000-1300 zł, a taka zwykła kanałówka to nie znam przedziałów cenowych, ja za czwórkę płaciłam 500 zł.