@PachneImbirem: A skad taka sklonnosc do prochnicy? Moze czas pomyslec o zmianach w diecie i higienie? Nawet najgorsza sytuacje da sie wyprowadzic do stanu, ze kontrole co pol roku beda bez leczenia
@PachneImbirem: A skad taka sklonnosc do prochnicy? Moze czas pomyslec o zmianach w diecie i higienie? Nawet najgorsza sytuacje da sie wyprowadzic do stanu, ze kontrole co pol roku beda bez leczenia
@affairz podejrzewają brak minerałów, mam piękny snieznobialy uśmiech bez wybielania. Także taki trop mi dali, jak zapytałam dlaczego tak się psują.
@PachneImbirem: w sensie chodziło mi o to, że każde problemy z próchnicą da się rozwiązać. jeśli masz śnieżnobiałe zęby to faktycznie masz większą podatność naturalną - zęby "białe" psują się bardziej niż "żółte". jak chcesz mogę Ci pomóc z tym problemem tylko musisz mi odpowiedzieć na kilka pytanek, może być na pw
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
Myślę, ze koniec leczenia styknie w granicy 40k. Fuck.
(Żeby nie było, że nie dbam o zęby. Od lat chodzę regularnie, powtarzanie kanałówek, wypełnień, niektórych nawet nie dało się uratować (╥﹏╥))
#zalesie #stomatologia #medycyna
źródło: comment_1639400840Z7RLS2Xblj7ZFpFoy3LmSv.jpg
Pobierzźródło: comment_1639495772oMRI5yh0YpZazh73Sk604r.jpg
Pobierzźródło: comment_1639495785t0LN7xrz0hxsPABLU52JyS.jpg
Pobierzźródło: comment_1639495804O26IXr4OA9y0cLdd9rHjlU.jpg
Pobierz@SkrytyZolw nie wiem czy tym, dałam do porównania.
@affairz podejrzewają brak minerałów, mam piękny snieznobialy uśmiech bez wybielania. Także taki trop mi dali, jak zapytałam dlaczego tak się psują.
źródło: comment_16395760564XDqv2cxQwifYHRQnJFaG2.jpg
Pobierzhttps://stomatprofy.com.ua/
вулиця Петра Дорошенка, 31, Львів, Львівська область, 79000