Aktywne Wpisy

Goronco +768
źródło: landlordziszcze
Pobierz
theOstry +36
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.

#hotelparadise
źródło: comment_1639261688wlvW2eyPuKSDbVMsAEOnHY.jpg
PobierzByła grupka wrednych dzieciaków w programie, jak się okazało że lajki lecą do tej gnebionej mimo wielu starań, to próbują rozstroić narrację i oddalić temat ¯_(ツ)_/¯ kurtyna.
A co Dzidka to eeeech miłość! XD Któż z nas nie bronił kiedyś przed innymi swojego patologicznego Lowe, ręka do
źródło: comment_1639273026N1Xw9RJ7LNzo4Fp1p53FSg.jpg
PobierzI ta prawda o Wiki której nie możecie powiedzieć xd Wiki mogła powiedzieć jak było, co produkcja zrobiła, ale reszta już nie? Tym bardziej że taka Klauno mówiła, że ją
wracając do tekstu ,,połowa prawdy'' rozumiem że znasz ją z wpisów? to akurat nie do końca możesz zwać o pół prawdą, bo każdy a oni szczególnie będą siebie bronić, jakby nie patrzeć narobili tyle gnoju że aż się szambo wylało
Gdyby mieli więcej w sobie ,,mądrości'' to s[pasowali by i chociaż zaprzestali dalej bawić
Będą pozwy? Temu tak wszyscy ucichli z mityczna prawda, która mieli wyjawic po programie i nagle się wszyscy kochają?