Wpis z mikrobloga

@DzideK_94: no stary gratki!
Jeżeli to naprawdę Ty i masz odwagę tu pisać to
Cyborg z Ciebie. Masz laskę, która zrobiła cyrk w hotelu, ale to co odstawiła na story to już żenada stulecia. Może to wlaśnie Ty, skoro masz jaja tu pisać powinieneś zająć się jej SM, żeby już nie robiła sobie więcej krzywdy i nie traciła follow.
Trzymaj się i rozwalania murów życzę w imieniu Całego Wykopu
  • Odpowiedz
@Rosalinea: dam ci przyklad jeszcze... spodziewajcie sie reklamy sluchawek na insta od niektorych uczestnikow :D SCAM . Ale moja Świętojeb*iwa niewiasta posluchala mnie i nie weźmie w tym udzialu :)))
  • Odpowiedz
@Lolek1011: nie chce wypowiadac sie na ten temat . Ale duzo ma za plecami . I polowa z tych aferek na korzysc wiki nie jest prawdą. To jeszcze wyjdzie na jaw , nie przeze mnie oczywiscie :)
  • Odpowiedz
@DzideK_94: ????
Wiesz .... my tu na Wykopie uczestników i ich słuchawki.....To raczej mamy gdzieś. Chyba, że z tych słuchawek rozlegnie się prawda, o której sam piszesz, że lepiej dla nas, że nie wiemy .
  • Odpowiedz
@DzideK_94: wiesz, to ładnie z Twojej strony, że uprzedzasz o badziewiu, który będzie promowany na rynku jak superhyperkosmicznecocomojo czy rajtuzki z oceansapart. Wykop tego nie kupuje.
Wykop konkretów oczekuje
  • Odpowiedz