Wpis z mikrobloga

W BFA można było jeszcze robić Mage Towera i nie skalowało się przez co było ez w hooooy, ja nie skorzystałem bo to było na początku dodatku ja zacząłem gdy wychodziło 8.2 ale to co chcę tutaj napisać to to, że żydoblizzard to banda nieodpowiedzialnych !@#$%!@$ którzy wypuszczają grę z błędami, które te błędy później wykorzystuję dziesiątki jak nie setki osób czerpiąc z tego zyski i nie chwaląc się innym. Jak już takie wpadki tyczą się rzeczy limitowanych to lepiej dać te wyglądy starych artefaktowych broni normalnie do vendora w class hallu i każdy sobie kupi jaki kolor będzie chciał. #worldofwarcraft #wow #worldofwacraft
  • 23
@cechinimuszyna: no obecna iteracja mage tower to jest jakiś kompletny nie wypał z tym jak łatwo jest to cheesować. warrior z crusader enchantem z tego co słyszałem dostaje 20% dpsa i nie można się wręcz nim #!$%@?ć. Liczę, że wprowadzą jakiś fixed gear i #!$%@?, bo to jest jakaś porażka serio xD
@JanekSSJ: a co do warriora bez tego enchantu no cóż xD powiedzmy, że to heroic mage tower, chociaż nie chcę się w zupełności sugerować tym co na wowheadzie wypisują. Dzisiaj postaram się sprawdzić
@cechinimuszyna: z contentu, który polegał na uczeniu się taktyk i szukaniu ciekawych rozwiązań, zrobiono content, który polega na farmieniu starych silnych itemów xD jeżeli w trakcie tego ich "tuningu" nie #!$%@?ą cheesowania itemami z 3 socketami i jakimiś #!$%@? enchantami to #!$%@? coś takiego i odpuszczam, bo w sumie chcę sobie tą książkę zrobić. Mage tower to była moja ulubiona rzecz, a oni jeszcze chcą mi #!$%@?ć te wspomnienia
@Fileperek: dzisiaj progressowałem armsa i fury. Arms był niemożliwy przeze mnie do ubicia ze względu na brak bisowych rzeczy, więc stage 2 po zasraniu mapy ma 56%, a na fury poszedł wipe na 5% bo się do lawy #!$%@?łem i tilt mocno wszedł, jutro pewno będę kontynuował. Jeżeli chcesz jakieś tipy do armsa to mogę ci udzielić kilka porad, bo w sumie dosyć dogłębnie to progressowałem.
Warsong Gulch udało mi się feralem zrobić flagę i było 1 - 0, ostatnia minuta wzięli flagę i donieśli bo w tym czasie mnie z flagą #!$%@?ło sześciu o #!$%@? ale głowa mnie boli