Wpis z mikrobloga

Hamiltoniarze tak obrazaja reszte od "ekspertow", a ich idol nie wiedzial, ze podczas red flag, mozna zmienic opony i się o to spłakał XD
#f1
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@some_ONE: Wyleciał tekstem po czerwonej fladze „MAM NADZIEJE, ŻE NIE WOLNO ZMIENIAĆ OPON” - krótka ma pamięć, na Imoli wymienił nie tylko opony ale polowe bolidu jeśli mnie pamięć nie myli…
  • Odpowiedz
  • 0
@Misticmac Zacytuj tych, którzy bronią w tej kwestii Hamiltona. Bo ja widzę tu tylko twoje projekcje w reakcji na to, że ktoś wytyka psychofaństwo Maxa, a raczej antyfaństwo oponiarza po zasłużonej karze za brake-checking.

Przecież to nie tak, że wykopki masowo zesrały się na tagu, a każdego kto nie zesrał się razem z nimi nazywają hamiltoniarzem, prawda?
  • Odpowiedz
@Misticmac: Bo ten idiota dobrze o tym wiedział, że można. Dodaje dramaturgii tym p----------m i stawia się w roli ofiary żeby zyskać współczucie fanów. Dokładnie to samo było z „Bono, my tyres are gone”, gdzie później robił FL za FL i jechał 3/4 wyścigu na jednym stincie bez problemu. Dopiero później się ogarnął, że ludzie się z tego śmieją i dał sobie spokój. Celebryta.
  • Odpowiedz