Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +243
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

Maudee +55
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Dostając minimalną pensję na pełnym etacie przez ok. 30 lat jakie kobiecie zostały na rynku pracy zarobiłaby 750k. Koszt wychowania jednego dziecka do 18 roku życia (wg centrum Adama Smitha) to 200-250k. W ciągu tych 30 lat jeśli czynsz za twoje mieszkanie to 500zl, zapłacisz 180k.
250 tysięcy to jest dużo
@Halbr: miał, to był szwindel gdzie jest ok. 1000 osób poszkodowanych
@Halbr: @Karoleer: mówię o sprawie cywilnej, prokuratura to był inny temat, natomiast w sądzie toczy się postępowanie od dwóch lat prawie, gdzie pierwszy rok to było przerzucanie akt z sądu do sądu aby ustalić odpowiedni sąd
@the_straenger: dlatego zachodnie korporacje o tym wiedzą