Wpis z mikrobloga

FSD beta (system bazujący tylko na kamerach), nagle bez wyraźnego powodu dla kierowcy... postanawia zatrzymać się na środku drogi.... a przynajmniej tak by się wydawało.

dla lepszego efektu, pierwsze obejrzenie tego 30 sekundowego filmiku polecam bez głosu.

#tesla #fsd #fsdbeta
anonimowy_programista - FSD beta (system bazujący tylko na kamerach), nagle bez wyraź...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonimowy_programista: Miałem ostatnio takiego kolesia w jednym miasteczku, ubrany na czarno wychodził z cienia kilka metrów przed pasami, światła z oświetlenia przejścia j----y po oczach, lazł dosłownie przez środek skrzyżowania. Gdyby nie jego równie głupi towarzysz ubrany w jaśniejszy dres nawet bym nie zareagował.
  • Odpowiedz
widzę, że ten mój wpis otrzymuje nadspodziewanie dużą liczbe plusów. Korzystając z okazji, chciałem podrzucić do linka do czegoś innego w tym temacie.

Jak myślisz, Ile maksymalnie według Ciebie da się w praktyce przejechać Autonomiczna Teslą, bez interwencji kierowcy, w czasie weekendu po święcie Dziękczynienia, przy dużym natężeniu ruchu... i głównie trasie autostradowej (z najnowszym oprogramowaniem FSD Beta 10.5).

Prawidłowa odpowiedź na pytanie to: 9.5h

FSD
anonimowy_programista - widzę, że ten mój wpis otrzymuje nadspodziewanie dużą liczbe ...
  • Odpowiedz
@chilon: Od niedawna robię prawo jazdy i niesamowicie mnie stresują piesi. Na ostatniej jeździe tak mi wyskoczył jakiś dziadek, z cienia na chodniku prosto pod koła.
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: ten film to słaby przykład, bo 10.5 nie używa FSD w jeździe autostradowej, tylko starej, publicznej wersji autopilota. FSD beta na autostradach dostępny będzie dopiero od wersji 11 bodaj.
  • Odpowiedz
@FLAC: w sumie masz rację. Zapomniałem o tym, chyba przez to, że sam nie spodziewałem się aż tak dobrego wyniki. A przecież wiem, że Full Stack ma być dopiero zrobiony.

Natomiast z tego co mi się wydaje, to FSD Beta działa już na parkingach, gdzie wcześniej też był do tego osobny stack.
  • Odpowiedz