Wpis z mikrobloga

@anonimowy_programista: wątpię że będzie true single stack dla całego świata. Polski kierowca też na początku nie ogarnie jak go wrzucisz w kulturę jazdy US albo indii. Raczej będą modele na konkretne kraje które będą się dynamicznie zmieniać po przekroczeniu granicy. Lepsze dopasowanie do prawa drogowego i zwyczajów + możliwość uczenia modelu bez trenowania jednego wielkiego globalnego tylko lokalnego krajowego.
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: Byłem 100% pewien, że zaraz zlecą się hejterzy, którzy powiedzą, że to i tak kierowca dupa i w ogóle to FSD #!$%@? dupa i kamieni kupa xD

Tak jak by ten system w czymkolwiek przeszkadzał
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: pisałem ostatnio opis podobnej sytuacji, to wykopowe mądrale mi odpowiedzieli, że wystarczy zwalniać/wolniej jechać i nie będę miał żadnych problemów z tym, że nie widać pieszego...
  • Odpowiedz
@anonimowy_programista: imponujące, świetne, ale zastanawia mnie jedno, zakładając że wszystkie auta będą miały podoby system, co powstrzyma pieszego przed wychodzeniem w randomowych miejscach na drogę? I nagle przejazd przez miasto potrwa 10x dłużej, bo piesi mogą zatrzymywać auta. xD
  • Odpowiedz
wycieraczki zbierają jak gówno

@AbaKowner: zbierają dobrze (szyba jest ostatecznie przejrzysta po ich pracy), tylko ten efekt jest prawdopodobnie świeżo po myjni z woskowaniem
  • Odpowiedz