Wpis z mikrobloga

@Boss86: Ja z miesiąc temu jak nadałem paczkę w paczkomacie to leżała tam dwa dni. Zadzwoniłem na infolinię, a oni po podaniu nr i danych wielkie zdziwko, że taka paczka w ogóle jest. Jakimś cudem nie zarejestrowała im się w systemie mimo, że na maila przyszła mi etykieta nadawcza. Ale po interwencji wzorowo ogarnęli temat, bo w ciągu pół godziny kurier odebrał paczkę i poszła dalej.
  • Odpowiedz
@chilon: Ano ano. Pracuję wysyłkowo i nadaję min. w paczkopunkcie - już im zaczynają zwozić paczki do odbioru co się nie mieszczą w paczkomatach. Także to już taki ostatni dzwonek na w miarę spokojne zakupy online, bo się zaraz zacznie hardkorek.
  • Odpowiedz
Ano ano. Pracuję wysyłkowo i nadaję min. w paczkopunkcie - już im zaczynają zwozić paczki do odbioru co się nie mieszczą w paczkomatach. Także to już taki ostatni dzwonek na w miarę spokojne zakupy online, bo się zaraz zacznie hardkorek.

@Nordri: po Black Friday równia pochyła do świąt? myślałem że pomiędzy BF a świętami jest luźniej
  • Odpowiedz
@malinq: 1 grudnia ludzie się budzą, że zaraz święta i ruszają. Ale najwięcej i tak 2 i 3 tydzień grudnia (i wtedy płacz bo kupił w piątek o 22 i w sobotę rano jeszcze niewysłane, a on musi mieć na święta ;/;/;/)
Może trochę przesadzam i większość osób zdaje sobie sprawę, że w tym okresie paczkom zdarza się iść dłużej (szczególnie poczta polska) i kupują odpowiednio wcześniej, ale co roku
  • Odpowiedz
@AceCombat__dziewiec0: panie :D mi ostatnio przez 7 dni wisiał status odebranej paczki z paczkomatu przez kuriera i koniec xD dzowniłem pisałem, szukali, dopytywali o to jak zapakowane było i co było w srodku. Za 3 dni dostałem zdjęcia mojej paczki, rozpakowanej, z pytaniem czy to moje bo pasuje do opisu :D po zgłoszeniu że tak moje :D zapakowali i przesłali do końcowego odbiorcy ;p
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@olito: Wczoraj o 23:30 przed snem kupiłem pasek, a dziś rano przed wyjściem do pracy dostałem powiadomienie, że paczka do odebrania w paczkomacie. Niesamowite tempo.
  • Odpowiedz