jakispasek
jakispasek
132
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
jakispasek
jakispasek
@Bananada: Chadler
147
skibi
@jakispasek: a gdzie rasową różnorodność? ( ͡º ͜ʖ͡º)
97
szpongiel
@jakispasek: pudło. Dziś nie dość, że byliby brzydsi niż w oryginale to na dodatek byłby w składzie czarny, hindus, gruba, lesba i niebinarne niewiadomo co z fioletowymi włosami. Jeśli starczyłoby miejsca dla postaci białej hetero to byłaby przedstawia jako s------l albo głupi.
36
Bananada
@jakispasek: Chandler XDDDD
9
silentpl
@jakispasek: za mało niebieskich włosów, czarnoskórych osób a Joey byłby non-trinary.
3
r.....r
r.....r
@szpongiel: Panowie (poza białym półgłówkiem/przegrywem) byliby czarnoskórymi/latynoskimi chadami, to panie byłyby brzydsze. Obowiązkowo jakaś "ciałopozytywna", z mniejszości i lesbijka czy inne lpg.
2
Nitro_Express
@jakispasek: O jak śmiechłem. :D
1
przyjaciel_golomb
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
jakispasek
jakispasek
@mitatuyo: Dlatego wrzuciłem.
1
szpongiel
1
szpongiel
1
Mr_Cartmanez
@skibi: różnorodność czyli brak białych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
szpongiel
@przyjaciel_golomb: nigdzie nie pisałem, że chcę aby byli sami biali aktorzy i nie wiem co ma na celu te nietrafione odwracanie argumentacji. Nieważne, z niechęci czy z tytułu jakichś ideologicznych upośledzonych parytetów "diversity". Tak długo jak zamiast zatrudniać pod względem kompetencji (zdolności aktorskich i dopasowania do roli) dobiera się ze względu na kolor skóry, jest to rasizm. Lewacy nawet ukuli nowomowę i nazywają to "anty-rasizmem" podczas gdy robią to samo
1
Mistrszzz
@jakispasek: gdzieś to już widzialem
0
Radus
@szpongiel: @silentpl: o ile większa rozstrzał w fizjonomii, orientacji itp to true story, ale co wy macie z tymi kolorowymi włosami? :D Gdzie wy macie takie postacie? :D Pewnie zaraz ktoś mi wrzuci jakiś przykład z jakiegoś offowego serialu, alb posać drugoplanową :D
0
m.....o
m.....o
@jakispasek: dzisiaj jeszcze nie było
0
dziki_wunsz
dziki_wunsz
@skibi: A część z nich to nie Żymianie?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Vladimir_Kotkov
@jakispasek: Friends with benefits
0
szpongiel
@Radus:

co wy macie z tymi kolorowymi włosami?

Może to jest nieco pomieszanie dwóch kwestii. Nie tyle postacie z kolorowymi włosami w filmach, tylko sojowe lewactwo w takich włosach, to właśnie ci co najmocniej domagają się wciskania wszędzie postaci ciemnoskórych oraz LGBT do filmów i seriali.
0
przyjaciel_golomb
@szpongiel no wszyscy aktorzy biali to nic dziwnego, że jest uważany za mało diverse xD ale to nie znaczy, że w dzisiejszych serialach wszyscy aktorzy są kolorowi i niebinarni xD nadal większość jest biała i hetero
0