Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +18
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
n0spRezydenta +26
#sebcel Jeremy Renner dołącza do sebcelwersum, piszcie kogo brakuje
źródło: 1000003515
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
Pobierz
źródło: 1000003515
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.x-kom.pl/p/697463-notebook-laptop-156-hp-255-g8-3020-4gb-128-win10p.html
Warto za to 1250 zł jako laptop dla rodziców?
Za 2000zl to telefonu nie kupisz dobrego, a co dopiero wiele wiekszego laptopa. Niestety ze 3k trzeba wydac aby nie pluc sobie zaraz w brode.
taki sprzet to
Lepiej powiem - odpalajac kulki, onet czy facebook procesor na sprzecie
@Krs90: no, ale on nie kosztowal mniej niz minimalna krajowa gdy byl nowy.
@Krs90: no bo taka jest prawda, tylko nie chcesz tego do siebie przyjac
Odwiedź #pustulkowelaptopy może coś znajdziesz w akceptowalnej cenie
@brakloginuf: Tak, ludzie którzy kupują tanie samochody/sprzęty kupują je tylko dlatego że mają taki kaprys a nie dlatego że nie mają na to środków. Ludzie mogliby kupować Mercedesy ale kupują Dacie żeby zrobić wszystkim na złość.
Nie wiem czego nie rozumiesz, szukam w takim budżecie bo taki budżet mam.
@Krs90: tak, ale dacia to taki laptop za 3000zl, a nie taki jak pokazujesz - tylko o to sie rozchodzi, ze producenci wciskaja shit a wymagania sprzetowe nawet do odpalenia fejsbuka sa juz wywindowane w kosmos
moze lepiej poszukaj uzywki poleasingowej, na pewno duzo lepszy bedzie a za 1300zl kupisz dobrego uzywanego
@brakloginuf walisz do benchmarków ?
Brzmisz trochę jak ci znawcy z róznych forów.
Poniżej 3 tysięcy to w ogóle nie ma co siadać do przeglądania latków bo przeciez nie kupisz niczego.
Ja sam mam na studiach lapka który 6 lat temu kosztował 2k, fakt jest gownem, ale jakoś daje rade do podstawowych rzeczy, wymieniłem w nim tylko dysk