Wysłałem do Lidla mail, zawołam plusujących jeśli dostanę odpowidź.
Dzień dobry. Byłem ostatnio w Lidlu XXXXXXXXXXX w XXXXXXXXX, zostały otwarte kasy samoobsługowe. Nie mam nic przeciwko takim kasom, niektórzy nie chcą czekać i mają małe zakupy, albo nie chcą interakcji z kimkolwiek, jednak w przypadku waszego sklepu zagrodziliście wyjście klientom barierką ze skanerem, czyli potraktowaliście ludzi jak bydło xD w jakiejś zagrodzie, już pomijam sam fakt zrzucania pracy na klientów bo tym są kasy samoobsługowe, bo ten w szerokim spektrum prymitywny naród kupi praktycznie wszystko, ale są jakieś granice. Nie jestem złodziejem żeby po zapłaceniu jeszcze skanować paragon żeby sklep mnie wypuścił xD byłem u was ostatni raz a i skaner działa jakby chciał a nie mógł. Dziwne że wam nie wstyd traktować ludzi jak złodziei, nawet w parszywej Biedronce nie stawiają barierek po zakupach. Zostaje mi się pożegnać jednak bez pozdrowień, Michał.
BTW czy takie ograniczanie wyjścia ze sklepu nie jest niezgodne z prawem?
@MlCHAU typie, ale takie bramki są w wielu marketach na całym świecie xD wyjedź ze swojej wsi, poznaj trochę świata, to nie będziesz się błaźnił myśląc, że ktoś wybudował zagrody dla Polaków xD
@MlCHAU bardziej chamskie jest opryskliwy ton sprzedawcy - Jak karta to do samoobsługowej. - ale to miało miejsce w biedronce. W lidlu jeszcze nikt mnie chamsko nie potraktował.
@Spofity: i sądzisz, że złodzieja polaka zatrzyma taka bramka, oni mają obcykane już na 1000 sposobów jak kraść, a w-----a to jedynie normalnych użytkowników
@SpalaczBenzyny skąd wiesz jak długo jest aktywny kod z paragonu? typie wymyślasz jakieś abstrakcyjne scenariusze, żeby co udowodnić? to skanuj paragonami z kosza. ja będę normalnie, bo nie przeszkasza mi ta forma zabezpieczenia. to tak jakbym powiedział, że bojkotuję linie lotnicze, bo na lotnisku muszę przejść przez bramkę wykrywającą metal xD
Dzień dobry. Byłem ostatnio w Lidlu XXXXXXXXXXX w XXXXXXXXX, zostały otwarte kasy samoobsługowe. Nie mam nic przeciwko takim kasom, niektórzy nie chcą czekać i mają małe zakupy, albo nie chcą interakcji z kimkolwiek, jednak w przypadku waszego sklepu zagrodziliście wyjście klientom barierką ze skanerem, czyli potraktowaliście ludzi jak bydło xD w jakiejś zagrodzie, już pomijam sam fakt zrzucania pracy na klientów bo tym są kasy samoobsługowe, bo ten w szerokim spektrum prymitywny naród kupi praktycznie wszystko, ale są jakieś granice. Nie jestem złodziejem żeby po zapłaceniu jeszcze skanować paragon żeby sklep mnie wypuścił xD byłem u was ostatni raz a i skaner działa jakby chciał a nie mógł. Dziwne że wam nie wstyd traktować ludzi jak złodziei, nawet w parszywej Biedronce nie stawiają barierek po zakupach. Zostaje mi się pożegnać jednak bez pozdrowień, Michał.
BTW czy takie ograniczanie wyjścia ze sklepu nie jest niezgodne z prawem?
#lidl #c---------------a #c-------------o
źródło: comment_1637764260OCsq1K4SnV76UjRFApS2zG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@MlCHAU: Halo halo, polakom bym nie ufał.
A tak btw. to jest standard, w Ikea działa to tak samo.
@peszmerd: W przypadku uruchomienia alarmu bramki otwierają się automatycznie.