@vin42: wzrok ludzki działa w obecnych czasach mniej czule niż matryce aparatów (nawet w telefonach), więc siłą rzeczy jak ona w takich warunkach coś widzi xD?
@Trollunio: @tygrysoffshorowy: To k w środku mi nie pasowało, ale teraz widzę że to prawdziwy komentarz. Jej wpisy są tak głupie, że zawsze wyglądają jak fejki XD
@Iskaryota: nie ściemniaj, większość telefonów ma dużo gorszą czułość. Nie wiem nawet czy są jakieś telefony z czułością w nocy lepszą od ludzkiego oka
@Arado-Akbar: śmiem wątpić. Może przy dłuuugim naświetlaniu da się coś osiągnąć, ale to wtedy się nie zrobi zdjęć ruszających się ludzi. No ale poszukam info jak tak twierdzisz
@vin42: to jeśli gówno widać to jak ona trafia do kotła z zupą a jeśli już trafi i naleje tej zupy to skąd wie że daje ją ludzią a nie np imigrantom lub sarn czy dzikom XD
#rosja #wojna #ukraina Ale trzeba przyznać to, że nawet jak Rosją przegra ta wojnę, w co szczerze wątpię, to i tak prawdę mówiąc walczyła przeciwko całemu Arsenalowi NATO, a nie tylko jednemu krajowi ukrainie, co potwierdza tezę o tym, że jednak jest jedną z silniejszych armii świata..
Kisne (。◕‿‿◕。)
#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
źródło: comment_1637644042j2cCNoqurltifKjjR8jTvn.jpg
PobierzXD
Komentarz usunięty przez autora
To jest jej legitne konto typie
@Trollunio: @tygrysoffshorowy: To k w środku mi nie pasowało, ale teraz widzę że to prawdziwy komentarz.
Jej wpisy są tak głupie, że zawsze wyglądają jak fejki XD
@Iskaryota: że co? ziom, idź do okulisty, bo to może jakaś choroba
@Tonaltzintli: pewnie się akurat lampa błyskowa zepsuła
@DrTRAPH0USE: nikt nic nikomu nie nalewa XD dajcie spokój (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)