Aktywne Wpisy

WielkiNos +119
Biedni samochodziarze, nie mogą się kawałek przejść muszą podjechać wszędzie pod same drzwi. Tragedia i piekło człowieka normalnie.
#samochodoza #parkology #strazmiejska #warszawa #takaprawda
#samochodoza #parkology #strazmiejska #warszawa #takaprawda
źródło: temp_file1428663170231166732
Pobierz
Nighthuntero +213

Właśnie rozpoczęłam trzecie opakowanie DuoResp 320+9. Zawsze po wziewie trzęsą mi się ręce, serce przyspiesza, robię się czerwona na twarzy i jest mi gorąco. Trochę się już nauczyłam to ignorować, ale dziś trakcie przygotowywania śniadania upuściłam opakowanie z kawą, a później z ogórkami kiszonymi. Zapach ogórków w całym domu kazał mi się zastanawiać: czy to normalne?
Pulmonologa mam w połowie grudnia.
źródło: comment_1637578402drAmb3RopSihsyBGRltTjn.jpg
PobierzMożliwe, że to tylko przejściowe, czy nie reaguję na nowy set?
(Który zresztą biorę już kilka lat bez ani jednego problemu)
Masz pulsoksymetr? Jaka saturacja krwi?
*Nie jestem lekarzem a jedynie współchorym, nie znam twojej historii choroby i okoliczności. sorry
Inna sprawa, że miałam problem z toksynami w mieszkaniu przez remont na zewnątrz (zapach kleju, PM 2,5 w
Chyba mam szczęście
Spiro pokazuje 80% normy chyba że kilka miesięcy dobrze potrenuję sport to potrafi dobic do 95%
Dużo zdrówka życzę na
Dziękuję i wzajemnie!
Z astmą jest ten problem, że póki człowiek młody to nie czuje problemu bo ma duży zapas płuc. Gorzej jeśli nie będzie się dbać o leki i ćwiczenia, wtedy w wieku lat 70 wejście po schodach na piętro bez mroczków z niedotlenienia to może być sukces...