Aktywne Wpisy

Voltee +508
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0
#samochodoza #parkology #strazmiejska #warszawa #takaprawda
źródło: temp_file1428663170231166732
Pobierzparking prawem, nie towarem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Głupich trzeba eliminować a nie tolerować.
@winsxspl: Sa tez sytuacje, w ktorej zle zaparkowany samochod moze utrudnic wiele spraw np dojazd strazy pozarnej ¯\(ツ)/¯
Na moim osiedlu jest średnio jedno miejsce na 10 mieszkań (stare blokowisko, ale mieszkam tu od urodzenia), i nawet wliczając że nie wszyscy mają auto to wciąż miejsc jest zdecydowanie za mało. Ludzie stawiają wszędzie gdzie popadnie. Jeśli ktoś zastawia przejście
źródło: 71381216a1841caada5d1d0345d91e5a
PobierzChyba znalazłem wspólny mianownik "kontrowersji na dziś" @WielkiNos
źródło: image
PobierzUM to też inna para kaloszy, dla nich brak parkingu i wpływ z
@winsxspl: Ale ja nie mam psa.
@winsxspl: Chyba masz odsamochodowe zapalenie mózgu. Nawet jak zabetonujesz wszystkie tereny zielone na osiedlu
@winsxspl np. tu.
źródło: temp_file1716990466122671266
PobierzA tu jak najbardziej można by było zrobić parking (daleko od okien, chodnika nie ma, zieleni też już
źródło: z24452763AMP,Rozjezdzone-przez-auta-trawniki
Pobierz