Wpis z mikrobloga

@SZVCH: Dlatego piszę, żeby poświęcić chwilę od startu żeby pod tym kątem sprawdzić. Jak nie będzie to jest spory potencjał ze względu na serial. Jak przy każdym shicie trzeba być ostrożnym i samemu badać temat. Uznałem że ciekawy token + jest stronka + sociale, ale no każdy odpowiada za siebie DYOR :)
  • Odpowiedz
@Kalafjoreg: Faktycznie umknęło mi to dzięki! To trzeba być extra carefull ( ͡° ʖ̯ ͡°) Swoją drogą większość shitów takie bzdury wrzuca bo jednak marketing tutaj jest najważniejszy.
  • Odpowiedz
@Kalafjoreg:

Ostatnio większym zaufaniem darzę tokeny co nie mają nawet strony niż takie odpicowane, bo te to coraz częściej honeypoty, więc ostrożnie tam cumplu.

Też trochę odnoszę takie wrażenie ostatnio. Że im się chce... Tutaj nawet voicechat odpalili Okaże się jak jest na prawdę już za 20min. A co do ostrożności to już swoje dawno temu przeznaczyłem na naukę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@januszfleciarz:
  • Odpowiedz
@Pankuronium: I raczej tak zostanie.

@Kalafjoreg: No cóż wiadomo dlaczego - scamerskie cwele :| Dalej ciągną voice chat i odpowiadają na podstawionych ludzi - jeden zadał identycznie pytanie do gościa wcześniej - chyba listę mieli xD Że też wolą scam zrobić z takim nakładem pracy zamiast coina który teraz by mógł na hypie serialowym polecieć luźno i na to w sumie liczyłem, a tak to jest piękny przykład
  • Odpowiedz