Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

https://arcanetoken.online/
DYOR
Może polecieć na fali serialu który swoją drogą jest doskonały niezależnie od znajomości świata lola.
#shitcoin
partnerstwo z netflixem, a zobaczcie sobie phase 4 xddd
Też trochę odnoszę takie wrażenie ostatnio. Że im się chce... Tutaj nawet voicechat odpalili Okaże się jak jest na prawdę już za 20min. A co do ostrożności to już swoje dawno temu przeznaczyłem na naukę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@januszfleciarz:
@Kalafjoreg: No cóż wiadomo dlaczego - scamerskie cwele :| Dalej ciągną voice chat i odpowiadają na podstawionych ludzi - jeden zadał identycznie pytanie do gościa wcześniej - chyba listę mieli xD Że też wolą scam zrobić z takim nakładem pracy zamiast coina który teraz by mógł na hypie serialowym polecieć luźno i na to w sumie liczyłem, a tak to jest piękny przykład
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD