Wpis z mikrobloga

Bawią mnie takie wpisy xD
Chciałbym tylko przypomnieć, że skoro dla polzkiego sp0łeczeństwa prawdziwym problemem jest jakiś odklejony typ z opozycji biegający z reklamówką żarcia na granicy zamiast inflacji, pisowców rozwalających ten kraj, polskie wały i afery to ten kraj na prawdę nie zasługuje na nic innego jak tylko na PiSowską knagę w kuklach i jak czytam takie wpisy to aż sam mam ochotę w najbliższych wyborach specjalnie zagłosować na PiS żebyście się nim udławili xD

#polska #4konserwy #glupiewykopowezabawy #neuropa #bialorus
NaczelnyWoody - Bawią mnie takie wpisy xD
Chciałbym tylko przypomnieć, że skoro dla ...

źródło: comment_1637224225z1CkLHYEweb5grf4ePAM1g.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NaczelnyWoody: Dla Polaka Wykopka najważniejsze jest że operator komorkowy dalej puszcza reklamę z jakąś celebrytką która brzydko powiedziała na Straż graniczną.

I własnie dlatego wykopki będą pis popierać.
  • Odpowiedz
Wiesz, moment w którym ludzie wyszli na ulice to aborcja, a nie wały/afery/podatki/inflacja ¯_(ツ)_/¯

@marekseo: Widzisz chociaż wyszli, a jak pojawiają się protesty przeciwko wałom, aferom, rozwalaniu TK (np KOD) to wykopki siedziały na mirko, strimach i robiły memy unieważniając protesty bo ktoś brzydko przeklinał i się starszemu panu z żoliborza mogło zrobić smutno xD
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: To już subiektywna ocena, bo potrafiłbym znaleźć sporo argumentów jak bardzo zły był to protest i na jak dużo sposobów to zmarnowali.

A protest był, przedsiębiorców. Jako, że gawiedź nie była zainteresowana to szybko umarł.
PS: Wykopek to nie jedna osoba ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Jaką masz alternatywę dla PiS?

@franek-wichura: na dzień dzisiejszy obecna jest tylko jedna alternatywa - KO/PL2050 a jak ci nie pasuje to zakładaj partię i stwórz nową alternatywę, jak będzie ogarnięta to chętnie zagłosuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@NaczelnyWoody
Nie rozumiesz. Ten typ r---------a zaufanie do partii. W Polsce nie głosujesz na ludzi, nie ma takich wyborów, głosujesz na partie, nie masz wyboru. I to jest morda KO.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@NaczelnyWoody: ty serio masz jakies urojenia xD wykop to nie jedna osoba i tak jak sa trolle po jednej czy drugiej stronie politycznej, tak sadze ze duża część potrafi odróżnić rozne sytuacje, gdyby platforma rządziła i tez blokowala uchodzcow - mówiłbym ze dobrze robią tak jak teraz mowie ze pis dobrze zrobil, mimo ze ani z PO, ani z PiS mi nie po drodze.

A teraz wracaj do nory #
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: No jest problemem. Nie dlatego, że biega z reklamówką, ale dlatego, że biegając z reklamówką i robiąc z siebie debila funduje pisowi kolejną kadencję co dalej skutkuje polskimi wałami jak napisałeś, aferami itp
  • Odpowiedz
Nie rozumiesz. Ten typ r---------a zaufanie do partii. W Polsce nie głosujesz na ludzi, nie ma takich wyborów, głosujesz na partie, nie masz wyboru. I to jest morda KO.

@Flypho: Przecież tego typa większość społeczeństwa wcześniej nawet nie znała xD
PiS go wypromował.
Nie ma szans wygrać z PiSem - możesz pokazać kilkudziesięciu polityków PiS z aferami i nic to nie da bo większym blamażem dla p0lskiego sp0łeczeństwa jest bieganie
  • Odpowiedz
No jest problemem. Nie dlatego, że biega z reklamówką, ale dlatego, że biegając z reklamówką i robiąc z siebie debila funduje pisowi kolejną kadencję co dalej skutkuje polskimi wałami jak napisałeś, aferami itp

@Fermiol: Tak jak już wcześniej pisałem - skoro dla p0lskiego sp0łeczeństwa problemem jest bieganie na granicy z reklamówką żarcia niż afery, inflacja i wały to na nic innego to społeczeństwo nie zasługuje xD
I z PiSem nie
  • Odpowiedz