Aktywne Wpisy

Moseva +17
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
4ntymateria +4
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file2519271737563378107
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałbym tylko przypomnieć, że skoro dla polzkiego sp0łeczeństwa prawdziwym problemem jest jakiś odklejony typ z opozycji biegający z reklamówką żarcia na granicy zamiast inflacji, pisowców rozwalających ten kraj, polskie wały i afery to ten kraj na prawdę nie zasługuje na nic innego jak tylko na PiSowską knagę w kuklach i jak czytam takie wpisy to aż sam mam ochotę w najbliższych wyborach specjalnie zagłosować na PiS żebyście się nim udławili xD
#polska #4konserwy #glupiewykopowezabawy #neuropa #bialorus
źródło: comment_1637224225z1CkLHYEweb5grf4ePAM1g.jpg
PobierzJa nie oglądam TV i niestety tego typa poznałem, więc jaki PiS?
@Flypho: nie musisz oglądać TV, ściek pisowskich mediów dociera na łykop, warto czasem z ciekawości zajrzeć co w pisowskich mediach piszczy bo często i gęsto można później patrzeć na łykopków z politowaniem jak łapczywie łykają pisowską propagandę nawet nie oglądając TV xD
Wydaje mi się że oni byli pokazywani w TVN, przygłupów było dwóch ale ten drugi chyba z lewicy.
@Flypho: i teraz zadaj sobie pytanie czy dwóch przypałowców z opozycji biegających z reklamówkami po granicy to jest większy problem niż inflacja, wały i afery xD Jeśli tak to zadaj sobie pytanie - jak w takim razie z PiSem wygrać skoro PiS ma niepisaną licencję na głupotę, chamstwo, afery i praktycznie wszystko?
Ja i tak głosuje na przygłupów z KO. Po prostu ubolewam nad faktem że muszę głosować na takich zjebow, bo gdybym miał jakiś wybór to bym od razu go zmienił.
źródło: comment_1637238782RZi79n01h4hS3u82IEFeJt.jpg
Pobierz