Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#prawojazdy #kierowcy #samochody #motoryzacja #naukajazdy
@Krupier: Ja p------ę, jaki formalista. No masz. Teraz możesz tak zawrócić?
Nie czepiaj się, że trójkąciki pod złym kątem. Wyobraź sobie, że na niebieskich są białe strzałki w
@Krupier: Pokazałeś zawracanie poza skrzyżowaniem. A na skrzyżowaniu również można zawrócić.
@keeper772: A tamtem cwaniaczek twierdzi, że można na każdym skrzyżowaniu tak zawrócić i pewnie sam tak jeździ. "Na rondzie w lewo" "sie robi panie instrybutorze!"
Na drugim obrazku zielony zmienia pas. Więc jego wina. Poza tym nieprawidłowo jedzie - powinien zjechać na prawy pas.
@7160: można zawrócić na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym jako całości objeżdżając wysepkę oraz można zawrócić na skrzyżowaniu obwiedni z wjazdem/wyjazdem.
To jest dramat co ty wypisujesz. Tak zupełnie bez ironii - kto cię tego nauczył?
Pozwolę sobie też zawołać @Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol, ty lubisz takich agentów. XD
@7160: JA P------Ę!!!!
Napisałem
@Krupier: Dokładnie, bo to jest jedno skrzyżowanie a nie seria skrzyżowań. Masz na obrazku dokąd obowiązuje znak - zakaz zawracania - do pierwszego skrzyżowania a serii skrzyżowań.
@Krupier: Czerwony nie zmienia pasa (mimo, że kręci kierownicą). Zielony zmienia pas (mimo, że jedzie prosto).
Zielone to wysepka. Szare - jezdnia. Białe - wyznaczone pasy ruchu.
@7160: nie ma tam żadnego zakazu zawracania. I rondo to jest obwiednia z poszczególnymi skrzyżowaniami.
@xPekka: kurła, zacząłem dyskutować znowu, po co ja to zrobiłem. XD Typ jest niesamowity, zero wiedzy w tej kwestii, z e r o.
Ale w sumie do niego nie powinniśmy mieć pretensji bo ktoś go tych bzdur kuźwa nauczył i to do tego kogoś powinniśmy mieć pretensje.
@Krupier
Gdybym chciał to w sumie codziennie mógłbym tak wymuszać
@Krupier: Możesz podać definicję z Kodeksu Drogowego?
https://www.google.com/maps/@53.4331833,14.5397262,3a,66.2y,199.35h,87.63t/data=!3m7!1e1!3m5!1sd6mQZsW3_KAGNcDaEqyuUA!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3Dd6mQZsW3_KAGNcDaEqyuUA%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D177.49141%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192
Tu masz street view, które nawet uchwyciło jakiegoś dzbana, który próbuje wbić z wewnętrznego pasa. XD
@7160: nie ma czegoś takiego jak Kodeks Drogowy.
@Krupier: Ja p------ę, co za ....
Ustawa Prawo o Ruchu