Aktywne Wpisy

SilesianPill +205

wykop +4
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Komentarz usunięty przez moderatora
@CipakKrulRzycia: z tym bym polemizował... niemniej jednak uważam, ze pan Lurch powinien zamknąć mordę i zniknąć z życia publicznego, bo jego wypowiedzi walą hipokryzją ¯\_(ツ)_/¯
@CipakKrulRzycia: czyli Bosak stworzony przez Giertycha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CipakKrulRzycia: no ok, takie małe i skrajnie radykalne grupy pominąłem (tych akurat było dosc sporo po 89), bo to margines który nigdy nie przejdzie do "mainstreamu" - pokrzyczą, pokrzyczą i znikną a media i politycy będą ich wykorzystywać do swoich celów, tak długo jak to będzie
Przypomnij mi, co się stało z austriackim członkiem rodziny Kaczyńskiego, którego Giertych reprezentował i który to ponoć miał pogrążyć JK?
@CipakKrulRzycia: nie, nie ma. Sa tylko fundamentalisci nie zbyt sklonni do zaproszenia go do rzadu.
Przeciez Giertych jest bardziej zabetonowanym fundamentalista niz wiekszosc PiSu, a gospodarczo jeszcze bardziej na lewo. Gdyby tylko schowal dume i dolaczyl do PiS to bylby tam swiatopogladowym guru.
@Kolorowezworki: Zawsze mnie bawi kiedy ludzie przypisują niskie walory intelektualne człowiekowi wokół którego polska polityka się kręci ponad 20 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do mundurków, to z racji rocznika (jak je wprowadzono to szedłem do liceum) trochę mnie ominęły. Ale uważam je za jedne z lepszych pomysłów. W tamtych czasach szkoły prywatne nie były tak popularne i