Aktywne Wpisy

Ka4az +824
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
kaszaamanna +359
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@CipakKrulRzycia: z tym bym polemizował... niemniej jednak uważam, ze pan Lurch powinien zamknąć mordę i zniknąć z życia publicznego, bo jego wypowiedzi walą hipokryzją ¯\_(ツ)_/¯
@CipakKrulRzycia: czyli Bosak stworzony przez Giertycha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CipakKrulRzycia: no ok, takie małe i skrajnie radykalne grupy pominąłem (tych akurat było dosc sporo po 89), bo to margines który nigdy nie przejdzie do "mainstreamu" - pokrzyczą, pokrzyczą i znikną a media i politycy będą ich wykorzystywać do swoich celów, tak długo jak to będzie
Przypomnij mi, co się stało z austriackim członkiem rodziny Kaczyńskiego, którego Giertych reprezentował i który to ponoć miał pogrążyć JK?
@CipakKrulRzycia: nie, nie ma. Sa tylko fundamentalisci nie zbyt sklonni do zaproszenia go do rzadu.
Przeciez Giertych jest bardziej zabetonowanym fundamentalista niz wiekszosc PiSu, a gospodarczo jeszcze bardziej na lewo. Gdyby tylko schowal dume i dolaczyl do PiS to bylby tam swiatopogladowym guru.
@Kolorowezworki: Zawsze mnie bawi kiedy ludzie przypisują niskie walory intelektualne człowiekowi wokół którego polska polityka się kręci ponad 20 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do mundurków, to z racji rocznika (jak je wprowadzono to szedłem do liceum) trochę mnie ominęły. Ale uważam je za jedne z lepszych pomysłów. W tamtych czasach szkoły prywatne nie były tak popularne i