Wpis z mikrobloga

@Bubo_bubo: @powaznyczlowiek: Czy nie lepiej po prostu kogoś pochwalić na meetingu przy wszystkich? Łatwiej jest napisać kartkę i wrzucić gdzieś, gdzie taki piwniczak nawet nie zajrzy. Jeżeli komuś to pomaga - super. Ale uważam, że jest to tak potrzebne jak religia - drobnej części ludzi.
  • Odpowiedz
Ale uważam, że jest to tak potrzebne [..] - drobnej części ludzi.

@OrzechowyDzem: tak uważasz, bo raczej nie masz do czynienia z zarządzaniem zespołem. A jeżeli nawet coś tam prowadzisz to polecam doszkolić się jak to robić efektywnie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@OrzechowyDzem: jak nie zajrzy? Przeczytałeś cały wpis z fragmentem o wspólnym czytaniu kartek na koniec kwartału? ( ͡º ͜ʖ͡º)

A czy nie lepiej - pewnie że lepiej, ale do tego też trzeba pewnej odwagi. Prawdopodobnie masz ją w sobie, ja też chętnie ludzi chwalę i nie mam z tym problemu, ale wielokrotnie spotykałem ludzi, którzy by tego na głos na forum nie powiedzieli - dla
  • Odpowiedz
@Bubo_bubo: Okej, to ma sens co napisałeś. Nie pracowałem w korpo ani w zespole, gdzie ilość takich osób byłaby zauważalna, dlatego dla mnie to margines. Faktycznie jakby wejść w takie środowisko mruków to trzeba byłoby coś znaleźć, żeby ich rozbujać. Ja bym może szukał jakiegoś browara z pizzą i konsolą lub planszówki, ale też nie każdy ma chęć spotykać się po pracy.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@OrzechowyDzem: ale kto tutaj pisze że to jedyny kierunek czy sposób? XD przecież ona tylko podaje przykład co oni stosują

wiesz co, myślałem że kisniesz z tego ciekawego stanowiska, które laska zajmuje, ale teraz odnoszę wrażenie że usiłujesz p-------ć się na siłę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz