Aktywne Wpisy
Leosiaa +2
W sumie to na #!$%@? kupować mieszkanie na ten moment? Wynajem u mnie w powiatowym 2 tys., mieszkanie o takim samym standardzie to 400 tys xD czyli po 20 latach dopiero by się zwróciło nie uwzględniając raty kredytu, z którą by mi wyszło jakieś (!!) 800 tys. XD
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych
Jako młody człowiek to pewnie będę mieć ochotę zmienić jeszcze 10 razy miejsce zamieszkania i pracę. Może skończę jako urozmaicenie witryn na ulicy czerwonych
imargam_2137 +124
Różowe co z wami? Mieszkam drugi raz dłużej z dziewczyną i znowu ten sam problem. ZUŻYWACIE OD GROMA SRAJTAŚMY! Gdy mieszkałem sam, mi spokojnie wystarczy rolka na miesiąc. Od kiedy jestem z różową to idzie 10-12 rolek miesięcznie (!) Co wy robicie z tym papierem? Każde gówno zawijacie jak mumię żeby dokonać rutualnego pochówku? Czy przykrywacie dwójkę stosem papieru żeby przykryć wstyd, że sracie?
Rozumiem, żeby jedna różowa miała taki odchył, ale to już z drugą dzieje się to samo, co pozwala mi sądzić, że wszystkie takie jesteście.
Proszę wyjaśnijcie mi tę zagadkę!
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #gownowpis
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #617fa58f72794c000ad5e84e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
.>2021
.>w domach Polaków, bidet nadal jest czymś niezwykłym
.>Polacy nadal używają 1-2 listków papieru i mają brudne dupy
W każdym arabskim domu jest albo bidet, albo wężyk z wodą, a jak to nie jest możliwe to taka "konewka" z wodą (tzw. aftabeh albo lota), którymi to można się podmyć po dwójce (a nawet i jedynce). Ale nieee... Przecież podmywanie się jest gejowe xD
Prawdziwy polak po schabiaku z ziemniorami ma tak elegancki, zdrowy i staly stolec, ze po sraniu to nawet nie ma czego wycierac, a papier po przetarciu jest tak bialy, ze moglby byc wielokrotnego uzytku!
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@niochland: wystarczy być wysokim i można w umywalce
@AnonimoweMirkoWyznania: bogol
ja to jedną rolkę spokojnie na trzy miesiące mam, jeden listek na czworo dzielę. i to nie papier cztery warstwy, tylko ten szary z trocinami
Ale po uj komu bidet w normalnym mieszkaniu jak mozna sie w wannie podmyc.
@lucidwires: 7 listków dziennie? Ileż razy można w domu srać, za przeproszeniem? Od tego jest praca :-)
@niochland: Taa w każdym bo byłeś i widziałeś. Jprdl skąd oni was biorą.
no to ja sram częściej po prostu xD
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeden, góra dwa listki na sranie. Czyli chodziłeś z obsraną dupą i ręką ale przynajmniej tanio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lucidwires: może sra w robocie xD
Zaakceptował: LeVentLeCri
@lucidwires: Mi podobnie schodzi. Kiedyś wprowadziłem się do nowego mieszkania, była u mnie siostra, ja coś ogarniałem więc wysłałem ją do sklepu pod blokiem po jakieś pierdoły. Kupiła opakowanie 24 rolek papieru toaletowego i skończył mi się on po 1.5 roku xD
@AnonimoweMirkoWyznania: Typie, ale dupę to się wyciera po sraniu, a nie podciąga gacie i idzie w #!$%@?