Wpis z mikrobloga

@cheeseandonion jaki tam musi być prąd że po porażeniu ten robot aż się wywraca? ( _) masakra

@atrax15: to raczej nie rażenie. Też tak myślałem, że jakimś ładunkiem (iskry) tak go przerwca, ale chyba to ten wałeczek z przodu co się szybko kręci robi robotę.
  • Odpowiedz
@cheeseandonion: Pamiętam w jakim byłem szoku jak zobaczyłem pierwszy raz jakiej wielkości są te roboty w porównaniu do człowieka. Póki widziałem same walki i skróty, to z tej kamery zawsze mi się wydawało, że to malutkie. Ato wielkie #!$%@? są xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@To_ja_moze_pozamiatam: ten z młotkiem to jest Blacksmith i nie znam jego parametrów, ale bardzo podobną konstrukcję miała Beta i potrafiła #!$%@?ć tym młotkiem z siłą 400 kg, co kilku przeciwnikom zrobiło spore aua ;). Najtrudniej tym tylko trafić, bo wiadomo że oponent będzie unikać pola rażenia, a poza tym tak pancerne konstrukcje jak Minotaur wytrzymywały te uderzenia. Ogólnie broń nienajlepsza, ale czasami udawało się nią rozwalić przeciwnika ( ͡°
  • Odpowiedz
Niektóre z tych konstrukcji wyglądają na bardzo prądożerne, na ile mniej więcej starcza zasilania w takim robocie?
  • Odpowiedz