Aktywne Wpisy
mateo2111 +531
Strasznie mnie denerwuje to jak polacy reaguja na takie afery, we francji by juz pol kraju r-------i protestami, a w polsce zaraz afera bedzie zamieciona pod dywan.
#kpo
#kpo
misiopysio +18
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, czemu czepiamy dotacji na jacht? Poczyniłem zgrubne, poranne wyliczenia w innym komentarzu i wychodzi mi, że to świetny pomysł dla budżetu.
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy
Kupujesz jacht, Vatu z dotacji nie można odliczyć więc z automatu do budżetu z 500k dotacji wraca 115k, ktoś go dla Ciebie wyprodukował i płacąc tylko dochodowy od 400k, wpłaca do budżetu 75k. W pierwszym roku od wypłacenia dotacji 500k, 200k wróciło do budżetu.
Zatrudniasz sternika za powiedzmy

źródło: comment_1635185020yBDb9sIzSQ3Mg5DN8fsYRt.jpg
Pobierz@BurritoHuxley: otóż nie tym razem, bo akurat gdzieś poszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rejestracja również ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie stać na ładną audiczkę, co polaku? hehehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozwiązaniem problemu jakiego szukasz to komunikacja miejska - ona rozwiązuje Twoje problemy z brakiem miejsc parkingowych, tudzież ich ceną.
@Crow7422: chciałes pewnie powiedzieć "śruby w kołach", ale nie chciałeś być źle zrozumiany. nie pochwalam, ale rozumiem.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@quizonmyface: niestety nie rozwiązuje i to na wielu płaszczyznach.
Komentarz usunięty przez moderatora