Aktywne Wpisy

itazura +31
źródło: temp_file8109158115782711855
Pobierz
jmuhha +13
I zaczynamy kochani piąteczek ʕ•ᴥ•ʔ
Kto ze mną?
Kto ze mną?
źródło: 1000018881
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8109158115782711855
Pobierz
źródło: 1000018881
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º ͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zdjęcia z bonusami poniżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#calico
#glodnyjakwilk #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
źródło: comment_1635061337pDrfCoIjOnl6T9ju1UOTyx.jpg
PobierzTeraz, jak mam ten do dymu to wydaje mi się ze od razu mógłbym użyć pochodni bo dym zniweluje zapach po pochodni, ale wolę rozgrzać wcześniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
A najlepsza metoda według
źródło: comment_16350822387nzB9PWltnHDU1Ve3M2CB8.jpg
Pobierz/sle podrożały straszliwie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A no i oczywiście jak zawsze robię 10 oddzielnych porcji, więc obiady do końca tygodnia załatwione :-)
A jeśli chodzi o odgrzewanie to albo sv w takiej samej temperaturze, albo wrzątek i krótki czas. Tylko że to jest dobre w przypadku drobiu bo ciężko go aż tak łatwo przeciągnąć jak np wołowinę.
źródło: comment_16350908168iLBRphMor9YUNI09WiRtj.jpg
Pobierz@Rzepczak i tak cena konkretna, ale wiem ze warto 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@NaopaK trafne porównanie 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ