Aktywne Wpisy
![Metylo](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Metylo_gsoUH80oOB,q60.jpg)
Metylo +105
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
![Metylo - Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f81c7d5a2fd34a7bb6b0e87cb0385fadbb074621a13a9a245c4ada22320387ad,w150.jpg)
źródło: temp_file6517089364051632653
Pobierz![wieszjo](https://wykop.pl/cdn/c0834752/fb54e1b11a90f2de4efa286fea433a42b9d6cfd42c2ee6d1dc079345a75cadc2,q60.png)
wieszjo +27
Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wiesz co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
![wieszjo - Ej @programista_wykopek jeszcze raz się sprujesz do @szagatunia i ty już wi...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/d45cd985882a6aac37de11f7600d4da0d3a5b696e96e9d112803cf3228a59e3a,w150h100.jpg?author=wieszjo&auth=9eaea06d7b9cd53dc90dc933ca35f648)
Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º ͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zdjęcia z bonusami poniżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#calico
#glodnyjakwilk #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
źródło: comment_1635061337pDrfCoIjOnl6T9ju1UOTyx.jpg
PobierzTeraz, jak mam ten do dymu to wydaje mi się ze od razu mógłbym użyć pochodni bo dym zniweluje zapach po pochodni, ale wolę rozgrzać wcześniej ( ͡º ͜ʖ͡º)
A najlepsza metoda według mnie
źródło: comment_16350822387nzB9PWltnHDU1Ve3M2CB8.jpg
Pobierz/sle podrożały straszliwie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A no i oczywiście jak zawsze robię 10 oddzielnych porcji, więc obiady do końca tygodnia załatwione :-)
A jeśli chodzi o odgrzewanie to albo sv w takiej samej temperaturze, albo wrzątek i krótki czas. Tylko że to jest dobre w przypadku drobiu bo ciężko go aż tak łatwo przeciągnąć jak np wołowinę.
źródło: comment_16350908168iLBRphMor9YUNI09WiRtj.jpg
Pobierz@Rzepczak i tak cena konkretna, ale wiem ze warto 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@NaopaK trafne porównanie 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ