Aktywne Wpisy

Teuvo +55
prawdopodobnie właśnie rozpoczyna się moja saga jedzenia tostów na każdy posiłek dnia przez kolejne pół roku

NAIZDUP 0
#motoryzacja samochód opel astra benzyna LPG. Odpalał wszystko było dobrze. Później nagle nie chciał odpalić więc pomyślałem, że może nie ma benzyny pomimo tego, że wskazówka jest nad czerwonym więc wlałem paliwa ale i tak nie chciał odpalić. Kręcił i najpierw łapał na sekundę i gasnal. Po kilku godzinach odpalił i wszystko było dobrze. Na następny dzień to samo rano wszystko dobrze, później pojechałem do sklepu i znowu. Łapał na

Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º ͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zdjęcia z bonusami poniżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#calico
#glodnyjakwilk #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
źródło: comment_1635061337pDrfCoIjOnl6T9ju1UOTyx.jpg
PobierzW moim wykonaniu byli 60⁰C przez 90minut żeby było ladnie zrobione medium
https://www.seriouseats.com/sous-vide-rack-of-lamb-recipe
@Sir_Well_Endowed będziesz bardzo pozytywnie zaskoczony, robiłem mase rzeczy w sv, golonke, całą kaczke/kurczaka, p----i, kilka innych, I za każdym razem wychodziło naprawdę fajnie, mogę tylko polecić z głębi serca bo takich efektów nie osiągnął bym w normalny sposób na pewno
źródło: comment_1635077008JwZi74cl5agKcky9GioCUo.jpg
PobierzDziękuję za miłe słowa (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Do
Cebula i kot dla skali 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: comment_1635082051y9JJmASLXpBq8gmSrpdEk9.jpg
Pobierz