Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌゚∀゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
Żeberka jagnięce metodą SousVide +pistolet wędzarniczy z malutkimi ziemniakami, szparagami i grzybkami (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wszystko na zdjęciach, w razie pytań pisać śmiało (。◕‿‿◕。)
Nawiązując do tego wpisu zadymiarka działa lepiej niż myślałem, aromat i smak który dodało użycie drewienka sprawił że poczułem się jak bym był w dobrej restauracji (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Przygotowanie w #sousvide dodatkowo dało świetny efekt i tak jak chciałem, idealne medium ( ͡º ͜ʖ͡º) 60⁰C na 90minut, potem wyjąć i pozwolić odpocząć przed użyciem pochodni.
Użyłem dwóch metod podania, różowej smakowało 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Zdjęcia z bonusami poniżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
#calico
#glodnyjakwilk #jedzenie #gotujzwykopem #gotowanie
@v1lk: nie ma problemu, wystarczy po gotowaniu zahartować w zimnej wodzie i do tygodnia śmiało wytrzymają jeśli jest full vaccum
@v1lk: SV + Grill to idealne połączenie