Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

niewidka +75
źródło: temp_file4486640425483709336
Pobierz

Z nieśmiałości można jeszcze wyjść zwiększać samoocene i trenowanie rozmów a co jeśli ktoś ma fobie społeczną zakodzenioną z dzieciństwa? Nie ma szans już z tego wyjść No nie ma c---a jedyna opcja to zaakceptować to.
Oczywiście leki mogą pomóc ale i tak nie będziemy dorównywać tym są naturalnie dynamiczni jedyne co może sprwic byśmy byli dynamiczni to n-------i ale nie będę ćpał, bo bym się wykończył.
#przegryw #depresja #fobiaspoleczna #psychologia #psychiatria
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Bzdury nie fakty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/61136955
Mój komentarz w tym wątku.
Jeżeli takie wnioski wyciągasz z tego komentarza to albo przeczytałeś pobierznie albo bez zrozumienia, skupiając się jedynie na fragmentach pod swoją tezę.
Przyszło niejednokrotnie, ale w końcu poszedłem i się przekonałem jak to wygląda.
Teraz że wszelką cenę będziesz bronił swojej pozycji i nie ważne co napiszę - niewiele to zmieni.
A fakty są takie, że nie byłeś, nie zgłębiałeś tematu, tylko starasz się przepchnąć za wszelką cenę swój punkt widzenia, za którym przemawia głównie to że jest wygodny bo nie obarcza cię żadną odpowiedzialnością i nie wymaga żadnego działania.
Też miałem wątpliwości przez długi czas, ale przeczytałem sporo na ten temat i zmieniłem
Skoro twierdzisz że psychoterapia polega tylko na grzebaniu w przeszłości i nie dotyka teraźniejszych problemów to znaczy że nie masz o niej pojęcia.
Czepiasz się mojej argumentacji sam nie podając żadnych argumentów. A mojego wpisu zrozumieć nie chcesz. I kto tutaj jest chomikiem w kółku? ( ͡º ͜ʖ͡º)