brakloginuf
673
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
AnonimowyGoj
@brakloginuf ale jest studzienka - można rzucać pety zamiast sprzątać popielniczkę
231
brakloginuf
@Pierogies: niedawno szukalem mieszkania w warszawie i jedyne jakie sa, to takie jak na zdjeciu.
29
genkamyk
genkamyk
@brakloginuf: Nie przesadzajcie, są mieszkania dla studentów na wynajem, są dla parek zanim się dorobią, par z jednym dzieckiem i dużych rodzin. Ja mam 37 lat i przeprowadzałem się 4 razy odkąd wyprowadziłem się z domu i zaczynaliśmy z żona od 36m2 w wielkiej płycie a teraz mamy dom z basenem. Nie dramatyzujcie, nikt nie każe Wam zdychać tam gdzie jesteście
11
J.....5
J.....5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
s.....y
s.....y
@AnonimowyGoj: Pety?! Jak to w Krakowie, to ona pójdzie do remontu i pod wynajem dla studentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
karol1213
@brakloginuf: jest wiele mieszkań które nie mają balkonu wcale. Więc chyba lepsze to niz nic
1
ivan777
jest studzienka - można rzucać pety zamiast sprzątać popielniczkę

@AnonimowyGoj: to już chyba wyższy standard.
1
JustynM
@brakloginuf no chyba nie
0
JustynM
@brakloginuf no to źle szukałeś
0
Chris_Karczynski
niedawno szukalem mieszkania w warszawie i jedyne jakie sa, to takie jak na zdjeciu.

@brakloginuf: wejdź na rynek pierwotny pl
0
Argonzz
@brakloginuf przecież to mini balkon na szluga a nie do spacerowania. Spacerniak masz z drugiej strony jak otworzysz drzwi do mieszkania.
0
brakloginuf
@brakloginuf ale jest studzienka - można rzucać pety zamiast sprzątać popielniczkę

@AnonimowyGoj: to byla opcja premium+
0
A.....1
A.....1
@genkamyk: jest 2021 więc masz 38 lat, wątpię żeby każdy mógł sobie pozwolić na to co małżeństwo architekta i lekarki. Ile kosztują w Krakowie usługi takiej pani Marzenki do sprzątania?
0
genkamyk
genkamyk
@Andi2991: 120 zeta ale coś opadła z sił ostatnio. Masz kogoś z polecenia?
0
A.....1
A.....1
@genkamyk: Nie
0
fizzly
@brakloginuf: szczerze to lepiej by to wyglądało jakby tam grunt obniżyli o 2cm, a to nazwali balkonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
buba521
@brakloginuf: Zawsze bawi. Jeszcze ta studzienka XD do ucieczki.
0