Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś miał wątpliwości jak dobrym miejscem jest #perfumy na wykopie to polecam sobie zobaczyć po ile rozbiera się nowość tutaj, a na perfumowych świrach. I nie piszcie mi, że on zamawiał z innego miejsca i jest drożej bo jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności zawsze jest dużo drożej XD Doceńmy dobrych Mirasów, którzy dostarczają najlepszą jakość w najlepszej cenie. Amen.
KjatanSveisson - Jakby ktoś miał wątpliwości jak dobrym miejscem jest #perfumy na wyk...

źródło: comment_1634218747s30hgbpSBELdB45UKBTXBn.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qtavon: >

i nie zarobilem ani zlotowki. Ja wiem ze dla waszych mozgow polaka robaka to niewyobrazalne ale da sie podchodzic do rozbiorek uczciwie...

Zapomniałeś już, jak pisałeś mi że będziesz trzymał starego hawasa żeby sobie zarobić, skoro ludzie go chcą? Rozlej go albo sprzedaj po najniższej cenie z perfumehuba
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
Notino też zarabia na odlewkach bo...
Flaszkę maja za dajmy na to 320 za 100ml a odlewki robią 5 i więcej złotych za mililitr.
  • Odpowiedz
@Qtavon: Kupilem 2 flaszki CW, jedna zużyta w połowie a druga dalej leży i czeka jak pierwsza będzie pusta, więc z określeniem sprzedaży to trochę wyleciałes, bo wystawić to jedno, a sprzedać to drugie.
Ja doskonale wiem za ile wystawiłem, pomine fakt że kolega Dyniel sam pisał, że to normalna cena rynkowa - a to czy ktoś to kupi to tylko rynek zweryfikuje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
A druga sprawa, że kupowałem już odlewki i u ewidentnie handlujących i u stricte hobbystow co to kupił flaszkę za dajmy na to 100zl za 100ml i fakt, że zrobił te odlewki w cenie 1zl za ml ale zamiast 10ml było 8.5ml.
Ergo : każdy chce coś za swój czas. Wolę wiedzieć z góry, że marza to x procent niż dostać 8 zamiast 10 ml bo typ się bawi w Jezusa i
  • Odpowiedz
Jest jeszcze szansa, że masz szkło od naturalbeauty24, które są ciut większe i odlewka 10 ml wygląda na 8 ml, dlatego warto zmierzyć strzykawka
  • Odpowiedz