Wpis z mikrobloga

Co zrobisz, kiedy Lewis zdobędzie tytuł w tym roku?

• Wejdę do wanny, żeby mniej piekło 10.6% (22)
  • Rozpierdolę kąkuter 9.6% (20)
  • Rozpłaczę się 3.4% (7)
  • Ucieknę do lasu 3.8% (8)
  • Najebię się na smutno 27.4% (57)
  • Będę wklejał mu małpy na ig 10.1% (21)
  • Pójdę się zesrać na reddit i wyłapię perma 2.4% (5)
  • Przestanę oglądać F1 3.4% (7)
  • Wszystko powyższe 29.3% (61)

Oddanych głosów: 208

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_kojot: już kilka lat temu pisałem że w sumie niech sobie Lewis nawet i 15 tytułów zdobędzie, tylko fajnie by było gdyby te tytuły były wywalczone po takich sezonach jak 2008 cz 12 gdzie po drodze było wielu zwycięzców z różnych zespołów. Przecież gdyby Max zaczął dominować jak Lewis to gdzieś po roku większość tutaj i nie tylko zaczęło płakać i pisać za Mercedesa to było ciekawie.

Druga sprawa że
  • Odpowiedz
@tumialemdaclogin: Ja podobnie mam problem z wytypowaniem jakiegoś idola. Był taki czas, że bardzo kibicowałem Ricciardo, potem trochę Sainzowi, a teraz to mnie w sumie j---e. Ale ogólna nienawiść do LH powoduje, że jakoś naturalnie bardziej go wspieram. Podobnie jak wcześniej GR, który nie był niczemu winny, a obrywał od polskich troglodytów.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: > Podobnie jak wcześniej GR, który nie był niczemu winny, a obrywał od polskich troglodytów
O to to. Nawet tutaj gdzie niektórzy uważają się za lepszy sort niż powrutowcy, a zachowywali się jak oni ciesząc się z każdego potknięcia i modlenia się byle tylko George nie zdobył punktu bo hehe rekord. W sumie już dawno liczyłem na ten punkt dla Russella aby zakończyć te bezbeki.
  • Odpowiedz
Ale ogólna nienawiść do LH powoduje, że jakoś naturalnie bardziej go wspieram. Podobnie jak wcześniej GR, który nie był niczemu winny

@smutny_kojot: Tak samo. Dodam, że Lewis mocno irytuje poza torem ale gdy już sie ściga to jest na prawde dobry kierowca i darzę go szacunkiem.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Sam tytuł Lewisa będzie mi prawie obojętny. Za to kolejne mistrzostwo kierowcy mercedesa będzie bolało. Zmiana silników pod mercedesa ustawiła hierarchię i mercedes ciągle jest o krok przed resztą.
  • Odpowiedz
@Raa_V: @smutny_kojot: Też nie mam konia w tym wyścigu. Rozumiem że niektórym się nie podoba Hamilton i wiem za co, oraz że niefajnie się kibicuje faworytowi. Dla mnie najważniejsze żeby był dobry sezon, a zarówno VER jak i HAM są mi tak samo bliscy, czyli wcale. Ale wkurza mnie jak ludzie na wykopie wjeżdżają na Hamiltona i masakrycznie naciągają fakty pod swoje teorie. Kiedy próbuję to czasem prostować
  • Odpowiedz
Może powinien skończyć podobnie jak jego bohater Hunt z zawałem w wieku 45 lat, wtedy na pewno ta jego atencjuszka z gówniakami czuliby dumę, że stary nie dał sobie wejść nowoczesnemu lewactwu na głowę.

@smutny_kojot: Zupełnie niepotrzebny komentarz, nikomu nie powinno się tak życzyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz