Aktywne Wpisy

Omniscient +17
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)

PrawnydoRadca +28
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Średnia ocena z Wykopu: ★★★★★☆☆☆☆☆ (5.0 / 10) (2 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2021-11-01 12:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: reportaż, literatura
jakoś bardziej ufam recenzji kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KaczuszkaSpodDzbanuszka
Podchodząc do tej książki trochę się obawiałem, że to może być feministyczna jazda bez trzymanki, a jest to
Nic się z niej nie da dowiedzieć poza tym, że ciebie striggerowała.
To jak coś się wydarza dalej niż czubek naszego nosa to powinniśmy udawać, że nic się nie dzieje?
Podszedłeś do tej książki bardzo negatywnie nastawiony i to widać z wniosków które wyciągnąłeś. Z takim podejściem nie wiem po co to czytałeś, tylko swój czas marnujesz. Żadnej wartości dodanej z reportażu nie wyciągniesz jeżeli nie zadasz sobie minimum wysiłku, żeby
@KaczuszkaSpodDzbanuszka: Nie. To, z resztą juz to wyzej napisałem, ale powtórzę, oznacza, ze te przypadki są ze soba w ogóle niepowiązane. To, że na jakimś zadupiu traktują kobiety gorzej niż trzodę chlewną nie ma nic do rzeczy z tym jak traktuje się kobiety po drugiej stronie swiata.